Chernobyl Diaries előzetes és poszter – Oren Peli új filmje

11
137

Chernobyl Diaries poszterTegnap egy kép kíséretében olvashattuk, hogy rövid időn belül érkezik Oren Peli, a Paranormal Activity forgatókönyvírója/rendezője új, Chernobyl Diaries címet kapott filmjének előzetese – a várakozásnak megfelelően meg is érkezett, a film első poszterével egyetemben.
Ahogy a cím is mutatja, a történet a csernobili nukleáris katasztrófa körzetében játszódik, egészen pontosan egy Pripyat nevű elhagyatott városban, ahol egy baráti csapat megreked, majd hamarosan rádöbben, hogy a látottakkal ellentétben még sincsenek egyedül…
A Chernobyl Diaries 2012. május 25-én kerül a mozikba.


Chernobyl Diaries előzetes /trailer/11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Geiger–Müller-számláló hangjától már most kiráz a hideg; személy szerint várom ezt a kis produkciót. “Pripaty” városát pedig már úgy ismerem a tenyerem… köszönet a sok PC játéknak 😀

  2. Nemtom… lehet, hogy jó lesz, de őszintén szólva én a Kör óta nem láttam 1 normális horror filmet sem. A minap néztem meg és… bevallom férfiasan majdnem tarkón fostam magam 1 pár jelenetnél pedig már láttam jó néhányszor, de imádom nem tudom miért.
    Úgy hogy kíváncsian várom ezt is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..