Central Intelligence – az első kép A Szikla új akció-vígjátékához

0
321

A-szikla-central-intelligenceBár a Törésvonal-at a kritikusok eléggé lehúzták (saját kritikánk ITT), a bevételi oldalról nem lehet oka panaszra a stúdiónak, így Dwayne Johnson továbbra is a legkeresettebb akciószínészek egyike.
A Szikla legújabb filmje egy akcióvígjáték lesz, ami a Central Intelligence címet kapta, és egy elég ellentmondásos titkosügynököt fog benne alaktani, akit gyerekkorában folyamatosan piszkáltak.
Dwayne Johnson az Instagramon írt pár mondatot új szerepéről:
“Igazán nagy durranás eljátzani ezt a fickót… Bob karakterét Tom Hanks Segítség, felnőttem!-ben látott alakítása inspirálta, egy kis csavarral. Egy hihetetlenül gyerekesen viselkedő felnőtt ember ő, aki egy felelőtlen tinédzser szemével látja a világot… folyamatosan kedvenc Public Enemy pólójában, zsebes gatyában és tornacipőben jár… és mindig magánál hordja a Bruce-Lee idézeteket és egy kotont tartalmazó csomagját. És a csavar: Bob extrém magas intelligenciával rendelkezik, és egyike a világ legveszedelmesebb embereinek, a C.I.A. szerződéses gyilkosa. Ja és a legfontosabb: utálja azokat, akik a gyengébbeket bántják…”
A film 2016 nyarán kerül a mozikba.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ