Cameron Diaz és a rossz tanárok

2
115

Rossz tanár /Bad Teacher/A moziipar újabb és újabb módszereket eszel ki arra, hogy nézőket toborozzon. De most valami más kezdődött el. Azzal kísérleteznek, hogyan tartsanak távol egyeseket a vetítőteremtől. Cameron Diaz legalább is ezzel próbálkozik, de nem biztos, hogy jók az esélyei. Egy újságíró nemrég új, szabadszájú vígjátékáról, a Rossz tanár-ról (Bad Teacher, hazai bemutató: 2011. augusztus 18.) kérdezte a színésznőt, aki ahelyett, hogy beavatta volna a részletekbe a nézőket, egy felhívással fordult közönségéhez.
– Arra kérem a régi tanáraimat, hogy ne nézzék meg a Rossz tanár-t – mondta a mikrofonba a színésznő. – Félek, hogy túl sokan magukra ismernek majd. Úgy játszottam el a gonosz, felelőtlen pedagógust, hogy mindent a saját iskolai emlékeimből használtam fel. A filmben elképesztő őrültségeket művelek, és azt hiszem, semmi nem a fantázia terméke. Van gesztus meg mondat, ami a valahai matektanáromtól, van, ami a tornatanáromtól, van, ami a drámatanáromtól származik. Nem szeretném, hogy megbántódjanak. Inkább ne menjenek moziba. Rossz érzés volna látniuk, hogy mindenki kiröhögi őket.
Forrás: InterCom Press


Rossz tanár /Bad Teacher/ film adatlap, magyar szinkrono előzetessel


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..