Cameron Diaz és a csúnya beszéd

3
108

Rossz tanár /Bad Teacher/Cameron Diaz a múlt héten átvehette az év női filmsztárja díjat, melyet a CinemCon résztvevői – vagyis a világ mozivezetőinek éves nagygyűlése – ítélt meg neki. A díj a legjobbkor jött: a színésznő fantasztikus formában van, a díjat átvevő beszéde közben a résztvevők meggyőződhettek róla, hogy nem lehetetlen egyszerre nagyon csinosnak és szellemesnek lenni.
Diaz jókedve részben a bemutatásra váró vígjátéka, a Rossz tanár /Bad Teacher/ (hazai bemutató: 2011. augusztus 18.) tesztvetítéseken tapasztalható sikerének tudható be. A komédia specialitása, hogy korhatáros: a néző megtudhatja a filmből, hogy egy erkölcsös amerikai iskola tanárai, amikor magukra maradnak a tanári szoba zárt ajtaja mögött, hogyan viselkednek.
– Isteni érzést volt, hogy ennyi ronda szót használhattam – lelkendezett Cameron Diaz. – Más forgatásokon nagyon sokszor kell újravenni jeleneteket, mert a játék hevében mondok valami illetlent. Ha az ember lendületbe jön, megtörténik az ilyesmi. Most először történt velem, hogy a rendező nem azt kérte, hogy vigyázzak a számra, hanem azt mondta: „ez szuper volt. De nem tudnád még csúnyábban mondani?”
A film érdekessége, hogy az egykor párt alkotó Diazt és Justin Timberlaket most újra együtt láthatjuk a mozivásznon.
Forrás: InterCom Press


Rossz tanár /Bad Teacher/ film adatlap, magyar szinkronos előzetessel3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha megfigyeltétek, azért a szinkronos előzetesben meglehetősen finomkodóak lettek, a legtöbb káromkodás, amire az eredeti nyelvű előzetes ki lett hegyezve, szinkronban nem üt akkorát… én attól tartok, a szinkron pont a lényegét fogja elvenni a filmnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..