Bullet to the Head bemutató hírek

7
164

Bullet to the HeadBár tavaly év végén még 2012. áprilisában tervezték bemutatni Sylvester Stallone Bullet to the Head filmjét, az szépen csendben lemászott a naptárról, és legközelebb már azt hallottuk, hogy 2012. decemberében kerülhet csak a mozikba. Most kiderült, hogy ez sem teljesen igaz, a Warner Bros. ugyanis – minden különösebb magyarázat nélkül – még tovább csúsztatta a premiert, 2013. februárjára tolva azt. Reméljük, a tologatás mögött nem az áll, hogy annyira rosszul sikerült a film, hogy legszívesebben le sem adnák…
A képregényalapokon nyugvó filmben Sly egy New Orleans-i bérgyilkost alakít, aki egy nyomozóval (Sang Kung) összefogva indul el, hogy felelősségre vonja egy mindkettejüket érintő kettős gyilkosság elkövetőjét. A nyomok New Orleans mocskos sikátoraitól egészen a Fehér Ház folyosójáig vezetnek, ám a szokatlan párost semmi sem tudja megállítani. A filmben Jason Momoa és Christian Slater is szerepel.


7 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..