Az elmúlt pár hétben több pletyaka is napvilágott látott az az Amerika kapitány: Polgárháború kapcsán, főképp az új Pókemberről és a Fekete párduc (Chadwick Boseman) karakteréről aki nem véletlenül keveredik bele a Bosszúállók között kialakuló ellenségeskedésbe, hanem saját küldetése van. A Birth.Movies.Death oldal belső informátorai Spidey szerepét remeknek, míg T’challa-t egyszerűen fenomenálisnak jellemzik, valamint adtak egy kis hangulatjelentést a film végéről is, amely elmondásuk szerint igen brutális lesz.

“A film a Bosszúállók: Ultron kora után veszi fel a fonalat, és meglepő őszinteséggel mutatja be, hogy milyen árat fizetett az emberiség a Sokoviai győzelemért. Nekem azt mondták a film utolsó fél órája brutális lesz, mind fizikai, mind érzelmi síkon. Volt, aki azt állította, igazi “érzelmi horrofilm” lesz, ugyanis a filmben Tony és Steve tetteinek egyaránt megvan a racionális magyarázata, így teljes mélységében átérezhetővé válik a szakadás súlyossága.”

A fentiek nagyjából egybecsengenek Anthony Russo és Joe Russo legutóbbi szavaival, akik úgy jellemezték a filmet, mint “egy sokkoló földrengés a Marvel Univerzumban”.
Már csak két hónap, és végleg kiderül, vajon a rengeteget dicsért film tényleg hozza-e a rajongók elvárásait…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ