Bruce Willis is visszatér a Sin City 2-ben

13
204

SinCity_Hartigan5Jessica Alba, Mickey Rourke és Rosario Dawson után Bruce Willis Sin City: A Dame to Kill For-be való visszatérését is megerősítette Robert Rodriguez rendező – a jelek szerint a forgatókönyvben sikerül feltámasztani az első film végén halottnak tűnt Hartigan nyomozót.
“Bruce visszatér, látni fogjátok őt” – jelentette be Rodriguez.
A rendező beszélt Joseph Gordon-Levitt karakteréről is, akinek részvétele a hónap elején derült ki: “Alig várjuk, hogy velünk játsszon. Egy teljesen új karakter. Egy szerencsejátékost játszik, egy igen pimasz és beképzelt fazont, aki megpróbálja megverni Sin City leggonoszabb emberét a saját játékában. Egy alkalommal rossz ellenfelet választ, és csúnya dolgok történnek vele. A sztorit “A hosszú, rossz éjszakának” hívják.”
A Sin City: A Dame to Kill For 3D-ben lesz leforgatva, James Cameron és Vince Pace új 3D kamerái segítségével.
“A 3D-t még nem használták úgy, mint ahogy mi fogjuk. James Cameron és Vince Pace legújabb kameráit fogjuk használni. Most jönnek le a gyártó sorról. Úgy néznek ki, mit a Ferrárik. Gyönyörűek. Kicsit, kompaktak, de ugyanakkor gyorsak. Nem lassítanak le minket egy kicsit sem.”
Egy fontos szerep még mindig nem került kiosztása: a címben is említett Dáma.
“Még mindig ott van A dáma (The Dame). Van pár lehetséges választás a fejemben, de még nem végleges semmi. Pár hétig még úgysem veszünk fel vele semmit.”
A film 2013. október 4-én kerül a mozikban.


13 HOZZÁSZÓLÁS

 1. lefogatva—> leforgatva inkább 😉
  Amúgy nem kéne az elejére egy SPOILERT írni? 😀
  Amúgy örülök a hírnek.Hartigan egy jó karakter.Ha még Kevint is visszahozzák a körmeivel akkor jólvan. 😀
  Csak nem értem mi van Clive Owennel,hogy nem vállalta el.. 🙁

 2. Az én szememben Rodriguez nem nagy szám mint director, de a Sin City-t nagyon jól összehozta imádom a filmet és nagyon várom a folytatást, csak lenne már kész. 🙂
  Tőlem minden karaktert visszahozhatna. 🙂

  Cameron féle 3d kamera? RR sose a méregdrága filmekről volt híres, érdekes ez a része a hírnek.

 3. Nagyon, nagyon jó! Évek óta várom, hogy Rodriguez visszatérjen ehhez a képregényhez. Az első részt már vagy ezerszer láttam és még most sem tudom megunni. Izgatottan várom, hogy ki kapja majd a két főszerepet, azaz az arcplasztika előtti Dwight és Ava Lord szerepét. Még évekkel ezelőtt szó volt róla, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie lenne Rodriguez kiszemelt párosa, de ez mostanra már nem túl valószínű, hogy összejön.

 4. Alig várom,hogy lássam egyik kedvencem és annak örülök,hogy Bruce Willis vissza tér és ismét ő lesz Hartigen kedvenc karakterem a filmben a másik pedig Marv!!:)

 5. “a jelek szerint a forgatókönyvben sikerül feltámasztani az első film végén halottnak tűnt Hartigan nyomozót.”
  Szó sincs róla, hogy feltámasztják. Mint, ahogy Marv-ot sem fogják. Az a történet vonal, amiben ők vannak az első rész előtt játszódik.

 6. The Last # 22 január 2013 at 20:26

  “Csak nem értem mi van Clive Owennel,hogy nem vállalta el..”

  Mert nem vállalhatta, vagy csak akkor ha hajlandó ő is félnapokat a maszkmestereknél tölteni, ahogy Rourke. U.is Dwight a két rész között egy arcplasztikán esik át a történet szerint.

  David # 22 január 2013 at 23:23

  “Izgatottan várom, hogy ki kapja majd a két főszerepet, azaz az arcplasztika előtti Dwight és Ava Lord szerepét. Még évekkel ezelőtt szó volt róla, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie lenne Rodriguez kiszemelt párosa, de ez mostanra már nem túl valószínű, hogy összejön.”

  Sőt biztosan nem, mert Dwightra már meg van az új ember, aki Josh Brolin lett.

  Ja, a cikkhez annyit hogy term. Hartigannek is nagyon örülünk 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..