Jeff Bridges benne lehet a Jane Got a Gunban

1
71

bridges Néhány napja esett szó arról,  hogy milyen problémákkal kellett és kell szembenéznie a Jane Got a Gun producereinek. A filmet Gavin O’Connor húzta ki a kátyúból, de a forgatás még így is minimum egy hét csúszással indulhat el. Még nem találták meg Jude Law helyére a megfelelő színészt. Az LA Times információi szerint Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire és Jeff Bridges közül fog eldőlni, hogy ki léphet Law helyére. Úgy tűnik, hogy a kor nem akadály, akár Bridges is játszhatja Natalie Portman bűnöző férjét.

Konkrétumokat továbbra sem lehet tudni, hogy Lynne Ramsey rendező miért nem jelent meg a forgatáson. A Times forrásaira hivatkozva azt írja, hogy a hölgy már szombaton bedobta a törülközőt, de mások azt mondják, hogy erről szó sincs, hétfőn derült ki, hogy nem érdekli a produkció. De egy másik információ szerint a rendezőnőt már az előkészületek alatt sem lehetett mindig elérni.


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..