A múlt heti kemény, 67,4%-os esés után kevesen fogadtak volna rá, azonban a bemutatóját követő 3. héten is sikerült megszereznie az első helyet a Warner/DC Suicide Squad – Öngyilkos osztag képregényadaptácójának.
Múlt héten az első helyért három új film is indult: a jó alaposan beharangozott, 100 milliós költségvetésből készült Ben-Hur remake, a Miles Teller és Jonah Hill főszereplésével készült, megtörtént esetet feldolgozó Haverok fegyverben akcióvígjáték, és a Kubo és a varázshúrok című animációs film. Mindhárom film jóval gyengébben nyitott a vártnál, a Haverok fegyverben 14.3, Kubo 12.6, a Ben-hur remake pedig igen gyalázatos 11.5 milliós bevételt ért el az amerikai mozikban, utóbbi még a tengerentúlról érkező plusz 10 millióval is az év egyik legnagyobb bukása előtt áll.
A Suicide Squad jelen pillanatban 572 milliós összbevételnél tart, azaz nagy valószínűséggel nem fogja utolérni a Batman Superman ellen-t (872,6 millió), azonban a szerényebb büdzsé miatt nagyjából ugyanakkora sikernek tekinthető. És mindezt- nem feltétlenül jogtalanul, de – pocsék kritikák kereszttűzében…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ