Igen, tudjuk hogy lerágott csont, de most, hogy Az igazság ligája film immár a küszöbön van, ráadásul az Amerika Kapitány: Polgárháború-ban a Marvel összeereszti egymás ellen saját szuperhőseit, egyre több képregényrajongó fantáziál róla, hogy egy nap valóssággá válik a képregényfilmek alfája és omegája, amiben a két legnagyobb képregénykiadó szuperhőscsapata megmérkőzik egymással. Sajnos hosszasan sorolhatnánk az okokat (jogi, pénzügyi, stb), amiért ez soha nem fog bekövetkezni, a gondolattal azonban érdekes eljátszani, vajon ha a két csapatot egymásnak eresztenénk, melyik kerülne ki győztesen? A meccs kétségen kívül szoros lenne, de vajon sikerülne-e Superman-nek felülkerekednie a látszólag legyőzhetetlen Hulk-on? Vajon Thor elbírna-e az igen komoly harci képességekkel rendelkező Wonder Woman-nel? És egy Shazam-Vízió összecsapásnak ki lenne a nyertese?
Ti melyik csapatra fogadnátok, és miért?

Bosszúállók vs Az Igazság Ligája - szerintetek ki győzne?
 • 54.97% - ( 409 votes )
 • 45.03% - ( 335 votes )

6 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Superman vs. Hulk = Győztes biztos Hulk lenne.
  Hulk 100%-os erejét biztos még nem láttuk.
  Hulk minél dühösebb annál erősebb, nincs olyan fegyver vagy ember aki letudná győzni még Thor sem.

  Üdv: Sunike27

  • Egy eddig biztos megtudta fogni.
   Ha a Hulk világát nézzük ami egy remek animáció, Hulk-ot azért száműzték a földről mert sem isten sem ember nem tudta legyőzni ha dühbe jött, mert minél dühösebb annál erősebbé válik és ekkor senki és semmi nem tudja megállítani.

   Bár lehet én azért voksolok Hulk mellett mert ő a kedvenc Szuperhős karakterem.

 2. Ahogy elnézem itt inkább a szimpátia dominál. Számomra egyértelmű hogy az igazság ligája az erősebb csapat, csak végig kell nézni a tagokat, több az istenszerű karakter, akik mellett Starkék elbújhatnak. De ez csak az én véleményem. Szép napot!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ