Bosszúállók stáblista utáni jelenet + a hiányzó Mondó poszterek

23
1954

Bosszúálló: VasemberAhogy minden Marvel filmnél, a Bosszúállók-nál is érdemes kivárni a stáblista végét, ott ugyanis egy rövid videó vár ránk, amely a soron következő Marvel filmhez (Vasember 3) vezet minket – és mint minden évben, most is kiszivárgott a videó még a bemutató előtt. A rövidke jelenetben (reklám után!) egy elég nehezen kivehető, de igen félelmetesnek tűnő figurát láthatunk, akinek a nevét nem áruljuk el, aki tudja vagy kíváncsi rá, majd a kommentek között kitárgyalhatja.
A korábbi két MONDO poszter mellé négy új érkezett.
Elérkezett a várva várt pillanat, ma este Bosszúállók!!!


Bosszúállók stáblista utáni jelenet (12+) (SPOLIER)
Bosszúállók MONDO poszterekBosszúállók film adatlap magyar előzetessel


23 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ez CSAK 2 karakter lehet, Thanos vagy Szuper Skrull. Mindkettőnek ilyen vaskos, és barázdált álla van. Illetve Thanos is ilyen (fülekre) emlékeztető sisakot visel. Szuper Skrullnak meg eleve ilyen a füle. Tudtommal nincs harmadik ilyen arcú karakter a Marvel univerzumban. (De inkább Thanosra hasonlít.)

  Thanos olyannyira hatalmas ellenfél, hogy ellene mindenképp a Bosszúállók kellenének. Szuper Krull még elképzelhető, mint Vasember új ellenfele. De a Vasember 3-ról szóló új hírek miatt ez sem valószínű.

  Egyébként a Bosszúállókban szereplő ellenséges “katonák” eredetileg Skrullok, csak a Marvel nem tudta visszavásárolni a jogokat a Fox-tól, ezért kénytelen volt megváltoztatni a kinézetüket. Ezt egy hírben olvastam. A Skrull egy csillagközi faj, egyik vezetőjük Szuper Skrull. Míg Thanos szintén Skrull származású.

 2. Bár nem tudom, hogy hívják így hirtelen, de szerintem az a piros fejű figura aki az Amerika kapitányban volt a gonosz (akit Hugo Weaving alakít), aki azzal a portál cuccal átkerült máshová. Szóval szerintem ott nem hal meg hanem máshová kerül.
  Na lehet nem teljesen érthető 🙂 de mondjuk ha igazam van akkor valóban a Bosszúállók 2-t vezetheti elő….

 3. Sőt, még az enyhén világító szemek is Thanosra utalnak.

  Az Amerika Kapitányában eltűnt karakter a Vörös Koponya. Ő tényleg nem halt meg. A képregényben is kb, így lépett le…

  Pletykák szerint valahol találkozik Lokival, és megszerzik a hatalom gyűrűit. 3-at ebből Loki, ettől lesz erősebb a mostani részben. 3-at pedig a Koponya. Így gondolom, hogy egy későbbi részekben a Koponya lesz az egyik ellenfél. Viszont a képregényekben ez a 6 gyűrű Thanosé, éppen ettől lett szinte legyőzhetetlen.

  Szóval, ha nagyon tippelni kéne, akkor a Koponya visszajön az Amerika Kap 2-ben, majd a Bosszúállók 2-ben jön Thanos!

 4. A film végén aki székben van az Thanos. A másik ürge (nevét nem tudom) pedig az aki felfegyverezte Lokit.

  SPOILER!!

  Ez a jelenet pedig szinte biztos hogy a Bosszúállók 2 utal mert azt mondja az ürge Thanosnak, hogy más eszközökhöz kell folyamodni különben elbuknak az emberek ellen.

 5. Megnéztem moziba! A kritikusoknak igaza volt! Über király a film, főleg Hulk!!!!!!!!!! De a fekete özvegyet is élvezet volt nézni, szó szerint 😀 Na meg Stark… kétség se férjen hozzá, kitett magáért. A filmet érdemes megnézni moziba, de főleg akkor igazán frankó, amikor megjön a hadsereg. Amilyen harcok folynak ott 😛

 6. elektrotank: osztom a véleményed, Stark amilyen oltásokat lenyomott az egyszerűen fenomenális.

  SPOILER!!

  A legnagyobb amikor Barton ügynököt Legolasnak szólítja. 🙂 Az beszarás volt, mindenki szakadt a teremben.

 7. sB: Nálunk nem sokan voltak, hála Istennek, de nálunk

  SPOILER!!!!!!!!!!!!!!

  akkor szakadt a legjobban a kedves közönség, amikor Loki azt mondta Hulk-nak, hogy Ő egy Isten, erre Hulk nem tudom hányszor beleverte a földbe… 😀 mindenki röhögött… vagy amikor Hulk ugyancsak legyűrték Thor-al azt a lebegő monstrumot, aztán csak úgy elütötte, az nagyon Nagy volt!

  SPOILER VÉGE!!!!!!!

  IMdB-n megy a 10 pont!

 8. lehet nem leszek népszerű, ez egy szubjektív vélemény, nem kell vele egyet érteni.

  A film szórakoztató volt, látványos, vicces. De a történet kevés volt, egy összecsapott fércmunka, ezért is túlzó a több mint két órás játékidő.

  Olyan mintha egy 25 oldalas képregényt valósítottak volna meg, de ehhez a hosszhoz kevesebb idő is elég lett volna.

  A sztorivezetés elnagyolt, gondoljunk csak egy Batman vagy X-Men történetbe, amelyek logikusan fel vannak vezetve, csavarokkal, fordulatokkal. Itt pedig csak klisék voltak.

  Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy beültem rá és kifizettem a majd 1500 forintot. Jó film, de imdb-n nem adnék többet maximális 6,9 pontnál.

  ui: Ez az első Hulk “film” ahol a lehető legjobban kijön a zöld óriás vadsága…

 9. Mivel sötét a kép azt hittem, hogy Victor von Doom a tag, de később láttam, hogy nem.
  Pedig Doom is elég nagy főgonosznak (boss-nak) számít a Marvel Univerzumban.

  Remélem hamarosan láthatom a filmet, már erre várok kurva régóta. 😀
  A Batman új része mellett ez az egyetlen film ami még érdekel, meg talán az új Silent Hill film amit még forgatnak vagy már lehet be is fejeztek azóta.

 10. Az a videó mi akar lenni?Namind egy majd kiderül.
  A bosszúállók nekem nagyon elnyerte a tetszésemet.Stark beszólásai fenomenálisak..Maga a film..bámulatos lett…a második részét remélem nem cseszik el,mint általában a filmeknek.(Mondjuk a Vasember2 szerintem jóra sikeredett…)A szereplőkről..Stark a kedvencem..a beszólásai,meg úgy ő maga..Amerika kapitány..hát…nem nagy kedvenc..Fekete özvegyről és Hawkeyeról nincs sok szó,de a végén a szóváltásuk (F.Ö:Olyan mint budapest..H.:mindketten másképp emlékszünk budapestre) Hawkeye filmről nem is hallottam..Fekete özvegy film van aszt hiszem Natasha Romanoff néven még nem néztem meg,de nem szerepel benne a Hawkeyet alakító személy.Hulk…neki megvolt a maga szerepe.Thor a tarzan.. szerintem túl komoly.. 😐 Fury meg elvolt úgy magának..Calsonért kár volt 😐 Na és Loki.. neki is megvolt a maga szerepe.. róla nem tudok sokat mondani..
  NEKEM úgy állt össze teljesen a kép,hogy megnéztem az alap filmeket,utána meg megint a bosszúállókat..teszem hozzá,már 9x-r láttam 10x-erre 3D-be szeretném megnézni moziban.Ez az én olyan összegzésem a filmről és a szereplőkről..
  Nagyon várom a folytatását!

 11. izé…. 😀 thanos…. vagy szuper skrull? 😀 mondjuk thanos mindenhol kesztyűt visel…. 😀 😀 😀 de itt nincs rajta kesztyű… 😀 meg másik izé… thanos kesztyűje már szerepelt a thor-ban 😀 mikor a jégóriások betörnek thor ceremóniáján… 😀 az a pusztito elintézi.. ott látható 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..