Bosszúállók 2: Ultronnak más eredettörténetet írnak

10
333

Joss_Whedon Nemrég Joss Whedon bejelentette, hogy a 2015-ben érkező Bosszúállók folytatás az Avengers: Age of Ultron címen fog futni. Ezzel egyértelművé tette, hogy a Hank Pym által létrehozott robottal fognak harcolni a hősök, az adamantium testű szerkezet a képregényben az emberiség leigázására törekszik. Néhány hete ért véget az Age of Ultron 10 részes minisorozat, amelyben Ultron átvette a Földön a hatalmat, a megmaradt X-Men, Bosszúállók, Fantasztikus Négyes tagjai pedig azon vannak, hogy legyőzzék a robotot, Rozsomák (a filmben Farkas) és Láthatatlan Nő visszautazik a múltba, hogy rávegyék Pym-et, hogy ne alkossa meg a robotot.
A Movieweb beszélt Whedonnal, aki elmondta, hogy a filmnek nem lesz köze a lefutott képregényes crossoverhez. De még Ultron eredettörténete is teljesen más lesz, abszolút másképpen jön létre a világuralmi terveket szövögető robot. Biztos, hogy Pym, azaz a Hangya nem lesz részese a történetnek, hozzátette, hogy nem ragaszkodik a képregényben leírtakhoz, több dolgot máshogy fog bemutatni és egyúttal a folytatás sokkal sötétebb, komorabb hangvételű lesz.


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mi az hogy nem lesz semmi köze az eredet történethez, de még Hank Pym-nek sem? Aztán majd elcseszik mint a Vasember 3-ba Mandarint akit egy semmirekellő színésznek mutattak be.

  2. Amúgy meg a képregények történetei nem egyenlőek a szentírással: magyarul valóban azt csinálnak Whedon-ék is a sztorijukkal, amit csak akarnak. Én személy szerint egyelőre megelégszem azzal, hogy Ultron lesz az Avengers folytatásának gonosza (és nem Thanos). Jó választás.

  3. Nem bánom, ha gyártanak egy eredet történetet neki, szívesen megnézem, de abban már rá is fűzhetnék az X-man világát a többi Marvel mozira. Az adamantium test megalkotásának bemutatása magában hordozhatná, hogy Farkas is a filmbe kerüljön (elvetemült és elborult esetben még Deadpool is akkor)… szép remények.

  4. Ahogy László László is írta feljebb, egy “képregény film” ne igazán térjen el az eredeti történettől, Mandarinból is egy nonszensz figurát csináltak. Thanos és az infinity gauntlet egy nagyon nagy story, ha úgy át tudnák ültetni filmbe, mint amilyen a képregény akkor a legcoolabb képregényfilm készülhetne el.(Most a 3ról beszélek.)de ha sokat változtatnak rajt akkor el ronthatják. A Nolan féle Batman sem tért el nagyon az eredeti storytól csak más köntösbe bújtatta azt. Színes képregény>>>realitás. Viszont az időutazás és ha az X-eket is bevonnák szépen lassan akkor nagykirályság lenne, lehet, hogy a köv X-men filmben már lesznek is utalások erre, én bírnám.

  5. Számomra az eredet történet megváltoztatása egyelő a bűnnel. A Pókember 3-ban is a Fekete ruha új eredet története egyenlő volt a Nullával. Az új Pókember filmben Peter Parker/Pókember eredet története kicsit eltért, ez sem az igazi, de Gwen Stracy miatt jobb, mint az előző. De van pozitívum példa is. Az X-Men filmekben nem teljesen az eredeti felállást láthattuk, de mégis jó és jól működött/működik. Majd meglátjuk. Elsőre nekem az új eredet történet kissé rosszul hangzik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..