Azt már tudjuk, hogy Hulk igen jelentős szerepet fog kapni a hamarosan mozikba kerülő Thor: Ragnarök-ben, úgy tűnik azonban, hogy ez csupán a zöld óriás kalandjainak kezdete, és a történet tovább folytatódik majd a soron következő Marvel filmekben is.
A Hulk-ot alakító Mark Ruffalo a Cinema Blend-nek adott nemrégiben interjút, ahol a következőket mondta:

“Kevin [Feige] félrehívott, mielőtt ez az egész elkezdődött volna, és megkérdezte tőlem: ‘Ha készítenél… Ha készítenénk egy önálló Hulk filmet, az milyen lenne?’ Elmondtam neki, hogy szerintem ennek és ennek és ennek kellene történnie, majd végül így végződhetne, amire azt válaszolta: ‘Ezt nagyon tetszik. És mit szólnál hozzá, ha ez meg is történne a soron következő 3 filmben, a Thor 3-mal kezdve, majd a Bosszúállók 3 és 4-ben folytatva?’ Erre ezt válaszoltam: ‘Ez remekül hangzik’ Szóval most itt vagyunk, az történet kezdetén.”

Mark Ruffalo már régóta szeretne egy önálló Hulk filmet a Marvel univerzumban, azonban a szóló film jogai továbbra is az Universal kezében vannak, úgyhogy ez nem igazán lehetséges. Kevin Feige módszere azonban kitalált módon azonban jól hangzik, az egyetlen kérdés az, hogy a karakterekkel agyonzsúfolt Bosszúállók folytatásban mennyi idő lesz rá, hogy Hulk önálló története kiteljesedjen.

Ruffalo beszélt arról is, hogy milyen irányba tart Hulk karakterfejlődése:

“Hulk beszéde a kezdő lépése annak, hogy szétváljon a két egyéniség ebben a tudathasadásos személyben. Igazán érdekes volt ez a számomra. Olyan ő, mint egy gyermek. Kb. 5-6 évesnek tekinthető. Ugyanolyan a nyelvezete és a világnézete, szóval szórakoztató volt. Akárcsak Chris – mindketten újra felfedeztük a karakterünket (Thor: Ragnarök-ben).”NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..