Bill Murray nem szerepel a Szellemirtók 3-ban

4
151

szellemirtok_3Bár egy ideje már sejteni lehetett, Dan Aykroyd most hivatalosan is megerősítette, hogy Bill Murray semmilyen formában nem fog részt venni a régóta várt Szellemirtók 3-ban. Aykroyd szerint a döntés megszületése előtt Murray hónapokon keresztül darabokra tépve küldözgette vissza neki az elküldött forgatókönyv-változatokat – bár Murray ezt tagadja.
Jelen pillanatban a projekt le van állítva, és könnyen lehet, hogy soha nem is fog elkészülni. Dan Aykroyd legutóbbi nyilatkozata így szól:
“Jelen pillanatban fel van függesztve a projekt. A stúdió, Ivan Reitman rendező és Harold Ramis úgy érzik, kell lennie valamilyen lehetőségnek, hogy elkészítsék, de Bill Murray nem fogja megcsinálni.
Nem akar részt venni benne. Hat gyereke van, házai egész Amerikában. Rendszeresen részt vesz Golf bajnokságokon, ahol jól érzi magát és fizetnek is neki. Éli az életét. Tudom, hogy jól szórakoznánk a forgatáson, de nem tudok haragudni rá. Elsősorban jóbarátom ő, és csak másodsorban kollégám. Személyes kapcsolatunk igen mély és túlmutat az üzleti ügyeken.”

A Szellemírtók 3 után egyébként Dan Aykroyd is szögre akarja akasztani a gúnyáját, akárcsak Murray: “Nincs már szükségem a hírességre. Az embereket sem érdeklem már annyira mint más hírességek. Örülök neki, hogy egy új generációt láthatok a média figyelmének központjában, az én nagy napjaim már elmúltak”


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én még nem írnám le ezt a projektet. Nem Ő lenne az első aki meggondolja magát ez ügyben.

    ( Pl. Swarci is azt mondta nem forgat többet, aztán ott virít a Feláldozhatók 2 . forgatási képein… )

    Mondjuk nem értem miért nem estek neki ennek 5-10 évvel ezelőtt…?

  2. Valahol meg lehet érteni Murray-t, már élni akar, nem színészkedni. Sajnos mi rajongók ezt nehezen fogadjuk el s csak reménykedni tudunk, hogy lesz ebből a projektből valami…

  3. A Szellemirtó filmeknek annyira sajátos hangulatuk van, mindig félek, hogy, ha egy 80-as, 90-es évekbeli filmnek folytatása készül, hogy agyon effektelik, meg minden és ezzel épp a lényege vész el.De ne legyen igazam!
    Murray-be anno szerelmes voltam XD

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..