Ben Foster játszhatja el Lance Armstrongot

3
68

Ben-Foster A Paramount és J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot vette meg Harper Collins könyvének, a Cycle Of Lies-nak a jogait. Ebben Lance Armstrong kerékpárversenyző felemelkedéséről, sikereiről és bukásáról esik szó. Armstrong több neves eseményen indult, rajthoz állt a Tour of Irelanden, a Tour de France-on, a Paris–Nice-on, a Tour de Georgián is. Előkelő helyeken futott be, sok trófeát és érmét szerzett. Majd 2012-ben az USADA, az amerikai doppingellenes szervezet megállapította, hogy Armstrong többször használt tiltott szereket és anyagokat, ezért az 1998 augusztusa óta elért címeitől és eredményeitől megfosztotta.

Stephen Frears, A királynő rendezője dirigálhatja le az életrajzi filmet, a forgatáshoz ősszel láthat hozzá. Ben Foster pedig máris biciklire pattanhat, hogy formába hozza magát és hogy egyáltalán hihetően elő tudja adni, hogy profi kerékpárversenyző, mivel a főszerepet rá akarják bízni. Tökéletes választás, remélhetőleg a film is remek lesz.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igen, remek lehet ez a film, főleg, ha reálisan mutatják be a dolgokat… Mindenki tudta, hogy mi ment/megy a bicikli sportban… én nem is értem mi ez a nagy felháborodás és csodálkozás mintha valami olyan nagy titok derült volna ki. Ja vagy csak az a felháborító, hogy ki lett ténylegesen mondva, hogy hogyan doppingoltak…?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..