A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala-ban Ben Affleck megszemélyesítésében egy teljesen új Batman-t ismerhettünk meg, a visszajelzések alapján pedig azt is elmondhatjuk, hogy a nagy többségnek tetszett a megszokottnál kicsit morózusabb és agresszívebb denevérember. A hardcore képregényrajongók persze sokat zúgolódtak rajta, hogy kedvenc szuperhősük nem éppen a tőle megszokott morális vízeken evezett – nekik most jó hírünk van, Ben Affleck ugyanis elárulta, hogy a novemberben érkező Az igazság ligája filmben újra a régi formájában láthatjuk Batman-t.

“A BvS-ben kicsit eltértünk a hagyományos Batman-től. A munkatársai halála miatt minden dühét Superman-re zúdította. Rengeteg harag gyűlt fel benne, ami miatt kicsit irracionálisan viselkedett. Ez (Az igazság ligájában látható) azonban sokkal inkább a hagyományos Batman. Egy igazi hős. A saját útját járja ugyan, de segíteni, megmenteni akarja az embereket. Olyan Batmant vettük célba, amelyet általában látni szoktunk, amilyen Az igazság ligája képregényben is látható. Azt hiszem, remek sztorink van. Leginkább a sokoldalúságról szól. Ami nem egy rossz téma!”

A film sztorijában Bruce Wayne olyan helyzetben találja magát, amihez nem igazán szokott hozzá: együtt kell dolgoznia másokkal. Batman Diana hercegnő, alias Winder Woman (Gal Gadot) segítségével felkutatják a Lex Luthor fájljaiban talált különös képességű embereket, és megpróbálják meggyőzni őket, közös erővel kell szembeszállniuk egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ