A tavalyi Comic-Con-on pletyka szinten már felreppent, hogy Ben Affleck lehet a főszerelője és a rendezője is a soron következő szóló Batman filmnek (ami reboot is lesz egyben), ám hivatalosan azóta sem kommentálta senki a hírt. A színész nemrég az USA Today-nek nyilatkozott róla, hogy Zack Snyder, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala rendezője mennyire inspirálta őt, és a színész szavai alapján most már szinte biztosak lehetünk benne, hogy ha lesz Batman reboot, ő lesz a rendezője. A riporter arról kérdezte, lát-e rá esélyt, hogy saját maga is készítsen egy filmet a jól ismert képregényes univerzumban.

“Eddig el sem tudtam képzelni, hogy meg tudnék vagy fogok rendezni egy ilyen filmet. Zack Snyder-rel együtt dolgozni, látni amit megtett, nézni őt mindennap, látni az íveket, amin keresztül elmeséli a sztorit, látni, hogy mire volt képes ezzel a monumentális, misztikus sztorival, azonban hihetetlenül inspiráló.”

Természetes Affleck szavai sem tekinthetők semmiféle biztosítéknak, de minden esetre egyértelműen kiérződik, hogy a sztár készen áll egy efféle kihívásra. Tavaly júliusban már felreppen egy kósza hír arról is, hogy Affleck és írótársa, Geoff Johns gőzerővel dolgoznak egy forgatókönyvön, ami a pletykás nyelvek szerint nem más, mint egy új Batman trilógia első része, sőt múlt hónapban azt beszélték, hogy a Suicide Squad-ban Deadshot-ot alakító Will Smith is leszerződött a filmhez. hogy De ezek már végképp csak pletykák, ráadásul egy olyan filmről, amit hivatalosan még be sem jelentettek…

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hollywood eladná a saját anyját is egy jókora summáért. A fejesek közül senkit nem érdekelnek már a kialakult moziértékek, kultúrák, eredetiség..ugyan már, kit érdekel.
    Három szóval jellemezhetnénk a fő motiváló erőket a nagy filmgyárban: Pénz, pénz, pénz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..