Ben Affleck rendezheti Az Igazság Ligáját?

17
141

igazsag_ligajaCa. egy hónapja járta be a világhálót a hír, amelyben az állt, hogy Christopher Nolan visszautasította a Warner Bros ajánlatát, amelyben arra kérték fel, hogy rendezze meg nekik az Igazság ligája (Justice League of America) filmet – a stúdió szemlátomást nem rágódott túl sokat a veszteségen, és tegnap már azt olvashattuk, hogy Ben Affleck az egyik lehetséges rendezője a filmnek.
A tehetséges színész-rendező legutóbbi is épp a Warner-nek, a közelmúltban befejezett Argo októberben kerül a mozikba, és a stúdió nagyon úgy néz ki, hogy maximálisan elégedett a munkájával, ugyanis a hírek szerint eddig ő az egyetlen ember, akinek a kezébe adták a Will Beall által titokban megírt Bosszúállók 2. forgatókönyvet, hogy a napokon belül sorra kerülő tárgyaláson már pontosan tudja, mire vállalkozhat.
Érdemes megjegyezni azt is, hogy Ben Affleck mát többször jelezte médiáknak, hogy őt kizárólag olyan filmek rendezése érdekli, amelyekben szerepel is, így kíváncsian várhatjuk, vajon magára ölti-e valamelyik szuperhős jelmezét – feltéve, ha sikerrel zárulnak a tárgyalások.
A pontos sztori még nem ismert és a feltehetően Superman – Batman – Zöld Lámpás – Csodanő – Flash összetételű csapatból is csak “acélember” Henry Cavill-ról tudjuk, hogy a szerződése kiterjed az Igazság ligája filmre is – az összes többi színész kiléte egyelőre kétes (Ryan Reynolds), vagy ismeretlen.


17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Attyaúristenn! Ez anyira ostoba egy hir, hogy hirttelen még hejesenírni is elfelejtetem. Még hogy a “tehetséges színész-rendező” Ben Afleck csinnálja majd a JL-filmmet! 😀

 2. Én úgy olvastam, hogy Nolan lesz mégis a producer(én nagyon nem akarom :S)
  Affleck Flasht játszaná a filmben, ha elvállalja.
  Cavillra én nem emlékszem, hogy JL-re szerződést írt volna alá, szerintem Zack filmje is önálló lesz, bár ha Nolan lesz a producer, akkor az angol sanszos lehet :((
  Mivel Tom Welling fan vagyok benne reménykedem, kicsit spanok Affleckkal 🙂

 3. stranger: Hogy színészként mennyire tetszik, az egy dolog, de a két általa rendezett és már bemutatott film (Hideg nyomon 2007 és Tolvajok városa 10) egyaránt jó kritikákat kapott, és 7.8 illetve 7.6 ponton áll az Imdb-n.

 4. en jason stathamet tennem be flashnek. nem csak mert egyik kedvenc szineszem, hanem mert minden filmjeben iszonyat gyorsan verekszik, illene ra a karakter is + lassan ugye 45 eves lesz mar, kijarna neki egy szuperhos szerep egy olyan csapatban mint cavill, bale, reynolds, felteve ha ok kapjak a többi karaktert, amit szinten remelek! a rendezesrol pedig annyit, hogy kicsit temanal is maradjak 🙂 szerintem is jobb lenne ha egy rutinosabb szineszre biznanak egy ilyen koltegvetesu filmet!

 5. stranger: A Hideg nyomon nekem nagyon bejött (saját öccse a főszereplője), és nem sokkal utána láttam az Eastwood Elcserélt életek filmjét, ami majdnem hasonló témájú – mindkettőt kitűnőnek találtam.

 6. Szerintem Affleck nem fogja elvállalni. A munkáiból egyértelműen kitűnik, hogy kerüli a mainstream filmeket.

  the flash: Christian Bale 100% hogy nem fogja eljátszani Batmant ebben a filmben. Reynolds sem valószínű hogy visszatérne ahhoz a karakteréhez, amelynek élete egyik legnagyobb bukását köszönheti.

 7. Stathem, mint Flash szerintem nevetséges lenne. Valami kölyökképű nyurga sràcot tudnék elképzelni a szerepre. Reynolds és Affleck szerintem ne is szerepeljenek benne akkor inkàbb ismeretlen színészeket pakoljanak bele….nem tudom miért, de elég baljós előérzeteim vannak a filmmel kapcsolatban pedig a rajzfilmet nagyon szeretem.Bale Batmanje meg amúgy sem illene bele ebbe a vilàgba.

 8. Miner: Való igaz, hogy ha választanom kellene az eddigi két rendezése közül, akkor én is inkább a Hideg nyomon-t preferálnám. A Tolvajok városában inkább csak Renner játékát találtam megnyerőnek; magát az alkotást annyira már nem. Pedig igyekezni szoktam volt elvonatkoztatni attól, hogy ki is rendezte a filmet.

 9. En konkrétan nem nem bírom a flegma fejét, lehet hogy jo filmeket csinál, nem tudom! Nem láttam egyiket sem (nem is akarom) melleseleg valahol azt olvastam, hogy Ben Affleck egyértelmu NEM-et mondott a felkérésre, de lehet, hogy rosszul tudom! Szreintem az Igazság Ligája filmhez vagy Michael Bay-t kéne leszerzodtetni rendezonek, vagy Zack Snyder-t!

 10. Akik szerintem alkalmasak lennének a feladatra: Kerry Conran, Duncan Jones, Joe Carnahan, Rupert Wyatt, esetleg Kevin Mcdonald. Amúgy Flash-ként én legszívesebben Jamie Bell-t látnám.

 11. Az biztos, hogy jobb rendező mint szinész. Nekem is nagyon tetszett mindkét rendezése sőt a Tolvajok városa még jobban mint a Hideg nyomon. Teljesen felesleges leszólni azért mert nem tartozik valakinek a kedvenc szinészei közé.
  Azt meg, hogy ő fogja e rendezni vagy sem még nagyon is a jövő zenéje. Bármi lehet még én spec nem bánnám ha elvállalná.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ