Bármi is legyen a véleményünk a Warner Bros. berkeiben készülő képregényadaptációkról, azt mindenképp el kell ismerni, hogy remekül ráéreztek arra, hogy a meglehetősen gyenge kritikákat kapott Batman Superman ellen-ből villámgyorsan ki kell emelni egy saját filmmel Wonder Woman karakterét.
A film sikerét pedig mi sem mutatja jobban, minthogy a Forbes legújabb cikke szerint a 409.5 millió dolláros USA bevétellel

a Wonder Woman bekerült Amerika minden idők 20 legnagyobb bevételt elért filmjei közé,

maga mögé utasítva a Vasember 3-at.

Kizárólag a szuperhős-filmekre szűkítve a listát, a film jelen pillanatban az 5. legnagyobb bevételt elért alkotás, mindössze a Bosszúállók 1-2., illetve A sötét lovag 1-2. előzi meg. Azt meg már mondani sem kell, hogy messze a legeredményesebb DCEU mozifilm, több, mint 80 millió dollárral megelőzve a második helyezett BvS-t.

A stúdió már befoglalta 2019. december 3-át a Wonder Woman 2. bemutatójára, és nemrégiben Patty Jenkins rendező is aláírta a szerződést az új filmre – ha hihetünk a pletykáknak, hamarosan minden idők legjobban megfizetett női rendezője lesz.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..