Befellegzett a Top Gun folytatásnak?

11
214

Top Gun2Tony Scott vasárnapi halálát megelőzően még arról szólt a fáma, hogy Tom Cruise a nevadai Fallonban épp a Top Gun folytatása kapcsán végez kutatómunkát. A színész meglátogatta a falloni tengerészeti légibázist és haditengerészekkel diskurált, valószínűleg a készülő új film kapcsán.
A tervek szerint újra összeült volna a Cruise-Scott-Bruckheimer trió a folytatás részleteit kitárgyalandó, azonban Scott váratlan halála miatt ez meghiúsult, sőt, a tragikus esemény miatt valószínűleg senki sem akar majd hasznot húzni a projektből. Néhányan úgy vélik, hogy Ridley Scott döntésén múlik, csatlakozik-e a csapathoz, és az öccse becsületéért maga forgatja le a filmet.
Tom Cruise eredetileg a Mission: Impossible 5 forgatása után szeretett volna belekezdeni a Top Gun 2. részébe. Lehet, hogy ebből már semmi sem lesz?


11 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ugyan miért ne lenne értelme Isu?Szerintem Te csak a saját érdekeidet nézed és azt gondolom,azért mert Téged a Top Gun folytatása nem érdekel még nem biztos,hogy másokat sem.Légy szíves fogalmazz inkább úgy az ilyen jellegű hozzá szólásoknál,mintha nem lennél valami nagyfőnök Hollywoodban!

 2. kerge: Nem szoktam olvasni a kommenteket csak elvétve,ezért kérdőjeles mikor szóltál már be utoljára nekem,de meg kell hagyni még mindig jól csinálod.

  Ha nem haragszol megint csak nevetek,nem tudok ilyen reakciót komolyan venni. 🙂

 3. Nem az a baj,hogy engem nem veszel komolyan,hanem azt,hogy flegma vagy és nem adsz időnként kellő tiszteletet a téma iránt.Hadd ne mondjam például a Tony Scott halálhírére írt reakciódat,de volt már példa más halálesetnél is nem olyan régen,amikor ki is osztottak a fórumtársak rendesen.Szívesen elcseverésznék Veled élőben a filmekről,biztosan sok mindenben egyetértenénk,de itt rendszeresen fellengzősen nyilatkozol…

 4. Hát..Tony Scott nélkül lehet elfelejthető a Top Gun 2, hacsak tényleg nem vállalja be Ridley a rendezést, már csak az Öcse emléke miatt is. Már mint emlékére elkészítené.

 5. Ha már Isu a téma…

  Régóta meg akarom kérdezni. Isu ! Nyugtass meg, hogy te nem egy szegény tolókocsiba kényszerült fiúcska vagy akinek a csak a bal kezének egy ujja mozog és ennek a segítségével tudsz számítógépen keresztül kommunikálni a külvilággal és az egyetlen örömöd az életben, hogy ide kommentelgetsz.Meg néha eltolnak a kölcsönzőbe.

  (Egyáltalán nem akartam sértő lenni de ismeretlenül ilyennek képzellek.)

 6. venga: gyenge próbálkozás,unom ezeket a semmit mondó véleményeket,azt se tudjátok ki vagyok,mindenesetre örülök,hogy te neked is eszedbe jutottam,gondolom sok a tenni való azért van időd mással foglalkozni.

 7. there can be only one.Isu ne hagyd magad.Tibo tiéd a legjobb ötlet.ez óriási lenne már az érzelmi értéke miatt is.TONY SCOTT még mindig jár a fejemben.egyszerűen nincs igazság.hihetetlen az az érték amit alkotott és az az űr amit hátrahagyott.Ridley csináld meg a top gunt

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..