Miután kiderült, hogy Josh Brolin fogja alakítania a Deadpool 2.-ben, a címszereplő új haverját, Cable-t (Nagyon reméljük, a magyar változata nem a, nos eléggé kétértelmű Kábel lesz) , a színész nagyon komolyan edzeni kezdett a szerep kedvéért, és a netre kiszívárgott képek alapján sikerült is frankón kigyúrnia magát. Most, hogy a hétvégén

hivatalosan is bejelentették, hogy véget ért a Deadpool 2. forgatása

,

a színész beszélt egy kicsit róla, mit is élt át az elmúlt pár hónapban:

“Bevezetésként annyit, hogy itt van egy 49, majdnem 50 éves fickó, aki élete legjobb formájában van, főképp külsőleg, és extrém módon fegyelmezett az egész forgatás alatt. Erre a sz*rt is kiverik belőle. Ez minden, amire emlékszem. Folyamatosan kaszkadőrök dobáltak ide-oda az egész helységben. Szétment a vállam. Problémák lettek a térdemmel, amivel foglalkoznom kell ezután is. De túl vagyunk rajta. Keményen nyomtam, és megszenvedtem miatta.”

Brolin ráadásul a szintén korhatárosra készülő X-Force filmben hamarosan vissza is tér Cable szerepébe, saját elmondása szerint lehet, hogy még a tervezettnél is korábban.

“Hogy az (X-Force) mikor kezdődni? Attól függ. Sok mindentől függ. Függ arról, hogy fog teljesíteni a Deadpool 2., bár nem hiszem hogy ezen túl sok múlna. Drew Goddard már el kezdett vele foglalkozni. Tudom, hogy Ryan és ő már találkoztak. Tudom, hogy már készülődnek, és azt is, hogy én készen állok rá. Amikor elkezdődik, olyan gyorsan megfogják csinálni, amennyire csak lehetséges. Drew Goddard most épp saját filmjét készíti, de amint kész van vele, szerint készen állunk rá, hogy elkezdjük ezt.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..