Batman új páncélja – minden részletre kiterjedően

7
344

Nem meglepő módon az idei Comic Con-on az egyik legnagyobb figyelmet kapó panel a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala-é, a Warner Bros. pedig gondoskodott is róla, hogy legyen bőven látnivaló az odaérkezőknek, így közzé is tette mind a Denevérember, mind Superman és Wonder Woman makettjét.
A legnagyobb érdeklődést természetesen Batman “Supermanbuster” gúnyája keltette, amiről sokan azt gondolták, hogy javarészt CGI-vel lesz megoldva, ám most kiderült, hogy egy, az utolsó karcolásokig megtervezett, valódi páncél is létezik, amit feltehetően jópár jelenetnél felhasználtak – nagyon nem lennénk Ben Affleck (vagy inkább a dublőrje) helyében, amikor ebben kellet a kamerák előtt mozogni. Reméljük, egy új előzetest is kapunk a hétvégén, amin kicsit többet láthatunk a két szuperhős összecsapásából.


Batman Superman ellen – Az igazság hajnala – Batman új páncélja
7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem az új Batman nem jön be és kész….akármilyen látványos és pörgős..egyszerűen alapvetően undorodom Aflecktől..totál mindegy mit játszik..nekem ez pasi kevés, főleg egy ilyen karakternek… Sokkal férfiasabb, vagy stílusosabb színészben reménykedtem…azt hiszem..inkább nézem a rajzfilmes változatát..mert én ezt a fickót, nem tudom megemészteni…és kész…

  2. Csak én vagyok azon a véleményen, hogy passzol Affleckhez a karakter?? :O
    Nem értem ezt a sok siránkozást, már elnézést, nem sértegetni akarok senkit. Bale mennyivel volt férfiasabb Bennél? Ugyan már! Szeretem Nolan trilógiáját, és C. Balet is mint színészt, de, Affleckhez nagyon is illik a karakter szerintem.

    Az új trailer láttán alig kaptam levegőt, és azt mondom Ben Affleck jó lesz, mint Batman.

  3. Nos ha engem kérdezel..nőként, Bale ezerszer férfiasabb mint Afleck…oké, hogy Balenek vannak olyan szerepei, amiben nem éppen az a lényeg, hogy “Batmanes”legyen—de abban a pasiban, bujkál valami elfojtott düh, vagy én nem is tudom mi..amit eddig minden élőszereplős Batmanben hiányoltam…és olyan langyi kávénak éreztem az egész figurát. Bele értve a Burton féle Batmant is. Nos legyen ez akármilyen levegőtfolytó szupi film, de ez Afleckben ha létező legdurcibb pofiját veszi fel is, ez sose lesz meg. Őszintén én nagyon erőltetetnek érzem, már az új trailert is…az elején nekem is volt..egy wuh érzés, de amikor a közepét elbaszták már egy olyan to much jelenettel, amitől egyből felállt a hátamon a szőr. Tudom, hogy Bruce jó fiú, de Afleck igencsak érzelgősre veszi a figurát……és az már nagyon nem Batmanes….

  4. Ízlésről értelmetlen vitázni, főleg arról, hogy kinek, melyik színész jön be jobban. Hogy milyen lesz Afleck Batmanként, majd akkor derül ki, ha láttuk a filmet. Ne néhány másodpercből legyen már megítélve.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ