Babycall trailer – Noomi Rapace új thrillere

2
216

babycall_poszterNoomi Rapace, az eredeti A tetovált lány trilógia főszereplőjének Babycall című thrillere már tavaly kész volt, azonban mozibemutatót – Norvégián kívül – még nem kapott. Feltehetően a színésznő egyre növekvő népszerűségének köszönhetően (azóta játszott a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték-ban, illetve találkozni fogunk vele Ridley Scott Prometheus Sci-fi-jében is) a film kapott egy új előzetest, és márciustól kezdve több európai mozi is sorban elkezdi vetíteni (Magyra bemutatóról még nem tudunk).
Tartalom: Anna (Rapace) és nyolc éves fia tanúvédelmi program alatt vannak, miután sok nehézség árán sikerült megszabadulniuk Anders apjától. Az események miatt Anna talán kicsit túlzottan is félti fiát, és egy bébicsőszt is vásárol, hogy folyamatosan figyelemmel tarthassa. Hamarosan azonban különös hangok kezdenek el hallatszani a készülékből, melyek egy gyermek meggyilkolására emlékeztetnek, miközben Anders arról számol be, hogy egy titokzatos új barátja lett… Vajon összefügg a két eset, és ami még fontosabb: veszélyben van Anna fia?


Babycall előzetes /trailer/2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..