Az elmúlt 20 évben az X-men filmek a 20th Century Fox irányítása alatt készültek, ám a filmjeik meg sem közelítették a szuperhős-piacot toronymagasan uraló Disney/Marvel képregényadaptációk sikerét. Így volt ez Sony kezében lévő Pókember franchise-zal is, amelyet azonban a két fél megegyezése után a Marvel nagyon ügyesen beépített a Bosszúállók hősei közé, és az idén bemutatott Pókember: Hazatérés pedig már pont ugyanolyan sikert aratott, mint bármelyik másik Marvel film.
Win-win szituációnak tűnik, főképp, hogy az együttműködés következtében nyert extra erőforrásokkal a stúdiónak lehetősége nyílt több tervben lévő spin-off-jának az előremozdítására, mint pl. a Tom Hardy főszereplésével már forgatás alatt lévő Venom film.

És a hosszúra nyúlt bevezető után akkor a lényeg:

Elképzelhető, hogy hamarosan az X-men is csatlakozik a Marvel Univerzumhoz,

ugyanis a 20th Century Fox is tárgyalásban van a Marvel-lel. Amennyiben a kb már egy hónapja zajló tárgyalások eredményesnek bizonyulnak, nem csupán az X-Men, de az eddig mindig kudarcba fulladt Fantasztikus négyes, is a Marvel irányítása alá kerülhet, ami rengeteg lehetőséget tartogat magában. Lauren Shuler Donner, aki már régóta producerkedik az X-men filmek mellett, teljes mértékben az egyesülés mellett áll.

“Azt kívánom, igen. Imádnám. De ez nem rajtam múlik” – nyilatkozta nemrég egy interjúban.

Az ügy persze még korántsem tekinthető biztosnak, a Marvel vezetője, Kevin Feige szerint eddig még nem nagyon történt érdemi fejlemény a tárgyalások során – vagy legalább is nem szeretné, hogy ezek nyilvánosságra kerüljenek.

“Nos, az a gond, hogy bármikor mondok vala, abból rögtön 15 főcím lesz belőle. Hogy szeretnénk-e? Igen, persze. Történt-e már valami fejlemény az ügyben? Nem. Ugyanott tartunk.”NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..