Bár még több mint két évet kell várni, mire a “mindent egyesítő” Star Wars 9 a mozikba kerül, és 4 évre vagyunk az esetleges 10. résztől, a Disney/Lucafilm már most elkezdte kidolgozni az újabb trilógia eseményeit, méghozzá Rian Johnson, a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjének segítségével.

Disney és Lucafilm messzemenőkig elégedett Johnson munkájával, Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke az alábbi nyilatkozatot tette közzé róla:

“Mindannyian imádtunk Rian-nel dolgozni Az utolsó Jedik-en. Ő egy igazi kreatív erő, karrierem egyik legélvezetesebb dolga volt figyelni őt, ahogy a legelejétől a végéig mindent megalkotott.Rian fantasztikus dolgokat fog festeni az új trilógia egyelőre üres vásznára.”

Az ominózus új trilógiáról egyelőre nem sokat tudni, de a tervek szerint a 9. résszel lezárul a “Skywalker saga”, Johnson pedig Rey, Finn, Poe és BB-8 további szereplése mellett új karaktereket készül bemutatni, és a Star Wars galaxis olyan részeire akar merészkedni, amelyek eddig még soha nem láttunk.

Kennedy nemrég elárulta, hogy nem csupán az új trilógia vázát, de Star Wars univerzum elkövetkező 10 évét is meg fogják határozni a hamarosan sorra kerülő beszélgetések.

“Most leülünk, és elkezdünk beszélgeti a Star Wars sztorik következő 10 évéről. azt fogjuk keresni, milyen irányba menjünk. A Star Wars IX utáni sztorik az új karakterekkel (Rey, Poe, Finn, BB-8) folytatódnak, de keressük a lehetőséget, hogy további emberekkel is dolgozzunk, akik szívesen jönnének a Star Wars világába, és olyan helyekre visznek el minket, ahol még soha nem voltunk. Ez igen izgalmas dolog, hiszen amúgy is egy messzi-messzi Galaxisban járunk… “

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..