Az Ocean’s Eleven-ből is készül a női változat. Sandra Bullock lesz a főszereplő

2
169

Oceans-Eleven-Sandra-BullockA szellemirtók és A feláldozhatók után úgy néz ki, hogy a Ocean’s Eleven franchise-ból is készülni fog egy női változat. Bullock legújabb filmje, az Amerikában most hétvégén bemutatott Our Brand Is Crisis politikai dráma főszerepe eredetileg George Clooney-nak volt szánva, ám Clooney végül átpasszolta a szerepet és producerként maradt a projekt mellett – Ocean’s Eleven remake-nél hasonló lesz a helyzet, ott is Bullock fogja alakítani a korábban Clooney által alakított központi karaktert.
A The Playlist beszámolója szerint a reboot ötlete tavaly ősszel pattant ki a George Clooney-Steven Soderbergh-Jerry Weintraub trió fejéből, és már forgatókönyv is készült hozzá. Miután Jerry Weintraub idén nyáron sajnálatos módon elhunyt, sokan úgy gondolták, valószínűleg csúszni a projekt, a cikk szerint továbbra is készülőben van. A rendezői teendőket Gary Ross (Az éhezők viadala) kapta meg.
Egyelőre nem tiszta, hogy a reboot mennyire fog kapcsolódni az eredeti filmhez, azonban meg erősített források szerint még az is elképzelhető, hogy Clooney is tiszteletét teszi benne egy cameo erejéig.
A hírek szerint Bullock-on kívül további 10 női szerep vár még gazdára, pletyka szinten eddig Jennifer Lawrence és Julia Roberts neve került említésre, utóbbi az eredeti filmben is játszott, Danny Ocean ex-feleségét alakította.

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ