Jövő héten már érkezik a mozikba Az Igazság Ligája, és rajongók tömegei várják, hogy sikerült-e a Warner Bros.-nak tanulnia a Batman Superman ellen hibáiból, vagy újra elkövetik ugyanazt?

Az első sajtóvetítések után beérkezett vélemények elég vegyes képet adnak a filmről, ami alapján azt mondhatjuk, részben sikerült ugyan kiköszörülni a csorbát, azonban továbbra is van még mit fejlődni – legfőképp a sztorivezetés szempontjából. Idézünk párat a filmről beérkező első véleményekből:

“Az Igazság Ligája! Rendben van. Narratív szempontból egy csőd, a tétek nem működnek és a főgonosz sem túl remek. A hősök azonban nagyszerűek, humorosak és van néhány meglepően effektív alakítás. Nem mondom, hogy imádom, de elég sok jó dolog van benne ahhoz, hogy érdekeljen a jövője.” (Germain Lussier, io9)

“Ami jó: #AzIgazságligája lett a kedvenc DCEU filmem. Imádni fogjátok a hőseit, és újra együtt akarjátok majd látni a csapatot. Ami rossz: #AzIgazságligája nagyon sok dolgon egyszerűen átrohan, a fő sztori és a gonosz pedig elég felejthető. A jövőre nézve: #AzIgazságligája a hősök korának új fejezetének érződik, sikeresen útnak indította őket, még akkor is, hogy az új karakterek közül néhánynak jó lett volna egy kis eredettörténet.” (Rob Keyes, Screenrant)

“Az Igazság Ligája az a DC csapat, amire mindenki várt. Nagyon jól szórakoztam az elejéről a végéig. A DC mitológia kibővítése meg fog őrjíteni pár rajongót. Superman nagyon kemény! Az Igazság ligájának megvannak a maga gyenge pontjai, de a szórakozás mindent felülmúlt nekem. A casting lenyűgöző. A kedvenc karaktereim Flash és Aquaman. A stáblista utáni jelenettől sikítani fogtok!” (Nate Brail,Heroic Hollywood)

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..