Az első képek és szinopszis Az útvesztő: Halálkúra-hoz. Hamarosan előzetes is jön

1
728

A gyártás alatt felmerült rengeteg probléma miatt hosszú késéssel érkezik a mozikba Az útvesztő trilógia befejező része, Az útvesztő: Halálkúra, amihez a BuzzFeed és MTV jóvoltából megérkeztek az első képek és (azoknak, akik nem olvasták a regényt) a szinopszis is.
A film 2018. január 26-án érkezik a mozikba.
Az útvesztő: Halálkúra szinopszis: “Az útvesztő saga epikus lezárásában Thomas és a Tisztásról megszökött társai utolsó és legveszélyesebb küldetésük előtt állnak. HOgy megmentsék barátaik életét, ne kell törniük a legendás Utolsó városba egy WCKD által irányított labirintuson keresztül, amely minden idők leghalálosabb útvesztője. Aki élve kijut, választ fog kapni az összes kérdésre, amely a Tisztásra érkezésük óta felmerült benne.”
A Halálkúra hivatalos Twitter oldalán már kiírták azt is, hogy hamarosan érkezik az első előzetes.


Az útvesztő: Halálkúra képek


1 hozzászólás

  1. A második részben is már teljesen eltértek a könyvtől, ez alapján a harmadik résznek is csak felületesen lesz köze a könyvhöz, ami mondjuk szerintem nem is baj, mert amilyen jól indult ez a trilógia (könyvben), olyan pocsék lett a lezárása. Kár érte :-(.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..