Az első kép a Bourne 5-ből

1
151

bourne 5 Matt damonÉs elkezdődött! A sok bizonytalanság után végre biztosak lehetünk benne, hogy az 5. Bourne film is meg fog érkezni a mozikba, ugyanis a forgatás első napjáról nem más, mint Frank Marshall producer tette ki az első fotót a Twitter oldalára az alábbi szöveggel: “Túl vagyunk az első forgatási napon, és örömmel jelenthetem, BOURNE visszatért! #Bourne2016″ KOMOLYAN!”
A képen a szemlátomást kiváló formában lévő 44 éves Matt Damon látható, amint éppen valami harca készülődik – a kép meglehetősen emlékeztet a Rambo 3. elején látott jelenetre, lehet, kíváncsian várjuk rá a magyarázatot.
A sztoriról sajnos igen keveset lehet tudni “Bourne egy Snowden utáni világban vágja keresztül magát a szétdúlt Európán.”.
A további szereposztást illetően Julia Stiles visszatér Nicky Parsons ügynökként, feltehetően ő lesz Bourne szerelmének tárgya. Tommy Lee Jones egy magasrangú CIA tisztet alakít majd, Vincent Cassel pedig az ellenfél szerepét kapta, akit egy halálos bérgyilkosként jellemeznek. Alicia Vikander szerepe még nem tisztázott.
Mozibemutató: 2016. július 29.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ