Az első infók a Transformers 5. tartalmáról

2
2617

transformers-5Mark Ryan szinkronszínész a Röptűz és Vesztegzár hangját szolgáltatta a legutóbbi Transformers filmben, most pedig elárult néhány infót a soron következő Transformers 5-ről. Valószínűleg nem fogják megdicsérni érte, de mi örülünk neki.
Ryan szerint Cade Yeager (Mark Wahlberg), a Dinobotok és az Autobotok újra kénytelenek lesznek összefogni, hogy elhárítsanak egy fenyegetést, eközben Optimus fővezér a külső űrbe utazik, hogy megkeresse, és leszámoljon fajának teremtőivel, a Quintesson-okkal. Útja során azonban összetalálkozik Unicron-nal…
Unicron a Transformers Univerzumban egy bolygó méretű bukott és gonosz istenség, akinek küldetése a teljes univerzum felfalása, úgyhogy, ha igaznak bizonyul a hír, elég komoly ellenfelet kapnak az Autobotok.
Hivatalos megerősítés ugyan még nincs, de minden bizonnyal az 5. részt is Michael Bay fogja rendezi.
Mark Ryan állítása szerint a forgatás jövő év elején fog kezdődni, ha ez igaz, lassan elkezdhetnek csordogálni az információk…2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..