Az Avengers: Age of Ultron eleje – SPOILER

6
470

Bosszuallok_2A Latino Review rendszeresen szállítja olvasóinak a belső információkat a még jócskán készülőfélben lévő, és elvben szigorúan titkos projektekről – a napokban a képregényrajongók által nagyon várt Avengers: Age of Ultron első húsz percéről tettek közzé némi infót. Elképzelhető persze, hogy a leírtaknak semmi köze nem lesz a végleges filmhez, de a közelmúltban jópár, később meglepően pontosnak bizonyuló infót hoztak le, így erős a SPOILERVESZÉLY:
A Bosszúállok 2. az Amerika kapitány – A tél katonája zárójelenete után veszi kezdetét, amikor is Baron Von Strucker Higanyszálat és Skarlát boszorkányt fogva tartja. A Bosszúállók megtámadják a Hydra bázis, hogy visszaszerezzék Loki botját, a leviathan testet és a Chitauri fegyvereket. Higanyszál és Skarlát boszorkány Von Strucker oldalán harcol, a boszorkány rá is mond egy varázslatot Hulk-ra, ami miatt az azt hiszi, hogy a leviathan még életben van – jókora rombolást is rendez emiatt a bázison.
Miután győzelmet aratnak, a New York-i tornyukban óriási partit rendeznek, ahogy minden egyes Bosszúálló megpróbálhatja megemelni Thor pörölyét, Mjolnir-t. Tony Stark páncéljának karja leesik a kísérlet közben, ám Amerika kapitánynak sikerül egy kicsit megmozdítania, habár felemelni ő sem tudja.
A parti közben kiderül, hogy Bruce Banner és Natasha Romanoff romantikus viszonyba keveredtek, Thpr pedig szakított Jane Foster-rel.
A fenti jelenetek az oldal szerint a film első 15-20 percét írják le, és valószínűleg ezt a Marvel is nyilvánosságra hozza teaserek és egyéb anyagok kíséretében.
Meglátjuk…6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. hivatalosan nincs bejelentve önálló Fekete Özvegy-film. de én egyáltalán nem szeretném, hogy meghaljon, hiszen most az egyetlen női szuperhős, ami nem jó. kell még valami Eye-candy a férfiaknak a bunyón kívül 🙂

  2. Nem igazán tartom reálisnak. Legalábbis ez a pörölyemelgetős rész szerintem baromság. Az első filmben ugyanis volt egy pillanat Thor és Hulk harca közben, amikor Hulk megpróbálta felemelni a pörölyt de az kudarcba fulladt, és megmozdítani sem bírta. Gondolom mindenki tudja miről beszélek. Szóval, ha Hulk-nak nem sikerült a dolog, akkor szinte teljesen biztos, hogy Amerika kapitánynak sem fog menni. 😀
    Na de persze az is lehet, hogy ez csak egy kis apróság amit figyelmen kívül hagytak.

  3. De ha jól emlékszem csak az emelheti fel aki tényleg érdemes rá, így szerintem azért próbálgatják felemelni, hogy vajon van valaki aki érdemes rá Thoron kívül, és nem a fizikai erő számít 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..