Az Avatar folytatásokhoz ismét fejlesztenek a technológián

6
83

avatar_poszter1 Korábban már kiderült, hogy az Avatar folytatásainak egy része víz alatt fog játszódni és már ekkor biztosak lehettünk abban, hogy alaposan meg fogják izzasztani az effektekkel foglalkozó szakembereket. John Landau a NAB-on tartott előadáson mesélt arról, hogy jelenleg egy csapat azon fáradozik, hogy kitalálják, hogy a performance capture technológiát hogyan tudnák víz alatt is használni. „Effektekkel ugyan tudjuk a vizet szimulálni, de arra eddig még nem voltunk képesek, hogy a színészek víz alatti teljesítményét is vissza tudjuk adni. Ezért most a technológián egy tartályban próbáljuk fejleszteni.” – mondta Landau.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Újabb velős információ a 2045-ben érkező Avatar 2-3-4-5-hez,hoz,höz…
    Szeretem ezt a filmet,de szerintem Cameron elpocsékolja a tehetségét és az idejét a folytatásokra,amikor annyi kiváló téma lenne amihez nem kellene ez az őrült effektmánia csak egy kis kreativitás meg mesélőkedv.

  2. Cameron az effektes filmekben van otthon, de azokat nagyon megtudja csinálni. Nem számít ha több évbe kerül neki elkészíteni egy filmet, de ha az elkészül biztosan egy új látványvilágot hoz a filmtörténelembe mint sok más filmje. Pl.: Terminator 2, Aliens, Titanic és ugye az Avatar ami elindította a 3D/IMAX 3D lavinát.

  3. Az Avatar látványon kívűl egy nagy 0, történetileg mindenképp.
    Ha annyira akar csináljon még egy folytatást, de utána sürgősen lépjen tovább.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..