Az Avatar folytatása Pandora óceánjára fókuszál

3
458

A LA Times riportere James Cameron-nal beszélgetett, aki többek közt azt is elárulta, hogy újra műsorra fog kerülni az Avatar a mozikban. A második résszel kapcsolatban pedig a következőket mondta: “Nagy figyelmet fordítok rá, hogy a második film Pandora egy új arcát mutassa be. Főképp az óceánra koncentrálok, ami ugyanolyan változatos és gazdag, ugyanolyan elképzelhetetlenül gyönyörű, mint az őserdő. Nem azt mondom, hogy nem fogjuk látni az első rész helyszíneit, sőt, épphogy többet fogunk belőle látni.”
Hozzátette azt is, hogy a második rész nem fogja bemutatni az Alpha Ceanturi csillagrendszert, amiben a Pandora bolygó kering. “Kiterjesztjük a határokat az egész rendszerre és ezt a sztoriba is beépítjük, nem mondom, hogy a második, inkább a harmadik filmben.”
Az újravetítés kapcsán a következőket mondta: “épen azon dolgozunk, hogy az augusztusi újravetítés hat perccel hosszabb legyen. Pillanatnyilag meg kell várnunk, amíg az Alice csodaországban szerződése lejár az IMAX mozikban, de utána mi jövünk'”


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..