Már 6 év telt el azóta, hogy az óriási sikert aratott Shrek sorozat negyedik része (Shrek a vége, fuss el véle) a mozikban látható volt, és az eddigi infók szerint párat még biztosan várnunk is kell, mire a Shrek 5. a közönség elé kerül. De azért úgy néz ki, halad a dolog…
Azt továbbra sem tudni, hogy az új rész folytatás, vagy egy teljes reboot lesz (voltak ilyen pletykák is), tegnap azonban legalább az kiderült, hogy van már hozzá egy remek sztori, valamint hogy a forgatókönyvet Michael McCullers fogja írni. Mike Mitchell és Walt Dohrn több Shrek részen is dolgoztak a múltban, és nemrég a The Hollywood News-nak adtak egy interjút, amiben elárulták, hol tart most a projekt:

“Van egy nagyon jó sztorijuk. Michael McCullers fogja írni, aki az összes Austin Powers filmet megírta. Egy nagyon jó ötlettel rukkolt elő, azt fogják kidolgozni.” – nyilatkozta Mitchell, majd Dohrn még hozzáfűzött egy gondolatot: “Több sztori is elmesélésre vár, mi pedig készen állunk rá, hogy segítsünk benne.”

A Shrek franchise a 2001-es első film óta mintegy 3 milliárd dollárt hozott a konyhára, és bár az utolsó rész már nem teljesített olyan fényesen, mint a korábbiak, bőségesen megtérültek a stúdió kiadásai. Reméljük hamarosan újra találkozhatunk mindenki kedvenc ogréjával!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ