Az Alien: Covenant után még új két film fog készülni. Noomi Rapace csak cameo-zni fog.

A két hete hivatalosan is nyilvánosságra hozott Alien: Covenant tartalom óta egyre sűrűbben nyilatkoznak az alkotók

4
3452
space-jockey

A két hete hivatalosan is nyilvánosságra hozott Alien: Covenant tartalom óta egyre sűrűbben nyilatkoznak az alkotók: a napokban kiderült, hogy két fajta Xenomorph lesz a filmben, melyek közül az egyik ismert (valószínűleg a Prometheus végén látott), a másik azonban vadiúj lesz, és valószínűleg David is közrejátszik a teremtésében.
A napokban Ridley Scott további információkat adott a filmről, melyben megtudhatjuk, hogy a Noomi Rapace által alakított Shaw karaktere csak futólag fog szerepelni az új részben, valamit azt is, hogy két film is készül majd az Alien: Covenant után, tehát az voltaképpen egy tetralogia második első részének tekinthető (sokan egy új trilógia első részének tekintik, de én nem).

“Ez egy igen komplex sztori. A Prometheus 1. evolúciójáról beszélünk. ami voltaképpen az 1979-es Alien film után kialakult frusztrációmból született. El volta képedve, hogy az ezt követő 3 részben senki sem tette fel a kérdést, hogy “Mik ezek az Alienek, ki és miért teremtette őket?” Alapvető kérdések. Így aztán elkészítettem a Prometheus-t, ami elkezdte megmagyarázni, vajon honnan jöttek, és ki készítette őket. Most következik a folytatás, az evolúció következő lépcsőfoka, ami egyenesen csatlakozik az első részhez. Shaw a két részből összerakja Michael Fassbender-t, és nagyjából itt vesszük fel a fonalat, innen fejlődünk tovább. Amikor vége lesz, lesz egy folytatás, majd még egy, és tulajdonképpen ez utóbbi fog elérni oda, ahol az 1979-es film elkezdődött. Magyarul a “miért volt ott az space jockey, és miért volt benne egy Alien?” kérdésre választ fogunk kapni.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. a fekete szmötyi valakit/valamit átmutált (lásd giliszták) valakit megölt (lásd, engineer az elején), de ez nekem sem tiszta. Damon Lindelofot ezért felgyújtani. 🙂

    Gondolom az ALIEN frencsjázt’ fel akarják támasztani, új/idősebb Newt aki Ripleytől átveszi a staféta botot, gondolom plusz 3 ALIEN rész. Prometheus folytatások +2,3 rész. Így lesz 5-6 jövedelmező film aminek én kifejezetten örülök, mert 10 éve erre várok a sok vérben forgó szemű sci-fi rajongóval egyetemben. 😉

    • na ja, csak ha már eredet-történet, akkor meg is csinálhatták volna, hogy értsük is, hogy mi miért van …
      egyébként jöhetnek ilyen filmek, alapvetően jók voltak 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ