Bár a stúdió hivatalos még nem jelentette be, a projektben részt vevők már több alkalommal nyilatkoztak róla, hogy a Warner Bros.-nál kiemelt prioritással zajlik Az Acélember folytatásának fejlesztése. Méghozzá a The Comic Book Cast meg nem erősített információ szerint elég jó ütemben, a forrásuk szerint ugyanis már a cím, a sztori és a fő karakterek is megvan. Az alábbiakban már lehet hogy SPOILEResek leszünk:

Kezdjük a munkacímmel, amire az oldal forrása szerint két változat van: Superman: Last Son vagy Superman: Last Son of Krypton. Utóbbi arról árulkodik, hogy valamiképp Superman szülőbolygója is be lesz vonva a történetbe, és a sztoriból rögtön meg is kapjuk rá a magyarázatot.
A film nyitójelenetében Braniac (A cikk szerint ő lesz Az Acélember 2 főgonosza) 10 évvel Kal-el születése előtt megtámadta a Krypton bolygón Kandor városát. Zod tábornok és serege ugyan mindent megtett, hogy megvédje a várost, ám Braniac végül diadalmaskodott, és egy palackba zárta a miniatürizált várost. Ne kérdezzétek miért, ő így nyomja, egész gyűjteménye van már különböző civilizációk miniatűr városaiból. Köztük Thanagar, Hawkman és Hawkgirl szülőbolygójának fővárosa is…
A fentiekből elég nyilvánvaló, hogy Superman és Braniac össze fognak csapni. Az cikk szerint kétszer is, egyszer a világűrben, egyszer pedig a Földön.
Korábban már cikkeztünk róla, hogy a jelek szerint a “szóló” szuperhősfilmek ideje lejárt, és ez most sem lesz másképp: a cikk szerint Superman az űrbéli harca során Supergirl-lel, a Földön pedig Az igazság ligája csapatával karöltve száll szembe Braniac-kal, de még a Marsi fejvadász felbukkanását is megemlítik. Kíváncsiak vagyunk, vajon Kara Zor-El szerepét a sorozatban őt alakító Melissa Benoist-ra bízzák-e, vagy mást castingolnak a helyére.
Az eddigi információk szerint a stúdió mindent meg fog tenni, hogy Superman kissé megkopott dicsőségét visszaállítsa – nos, a sztori jónak tűnik, a főgonosz még inkább, szóval reméljük a legjobbakat.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mivel a DC sorozatos és filmes univerzuma teljesen elkülönül, más lesz Supergirl (ahogy Flash. Deathshot, Amanda Waller és Superman is más a sorozatban és a filmben)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ