Az 1988-ban alapított Morgan Creek Productions tegnap bejelentette, hogy a közeljövőben egy egész sor klasszikus reboot-ját el fogja készíteni, és mozifilm, tévésorozat vagy egyéb digitális formában elérhetővé is teszi. A sort három címmel indítják: Ace Ventura, A vadnyugat fiai és A nagy csapat.

“A Morgan Creek globálisan ismert brandjei és prémium címei ideálisak a mai televíziós és digitális világ hihetetlenül kreatív fejlődése szempontjából.” – nyilatkozta James Robinson, a cég alapítójának fia.

Az Ace Ventura-val kapcsolatban Robinson elmondása szerint örömmel fogadnák azt is, ha Jim Carrey visszatérne a szerepbe, de alapvetően inkább egy “új filmet szeretnének, ami a régi szellemében készül”, és egy fiatalabb színésznek adnák át a stafétát, aki a sosem látott fia/lánya lenne a karakternek.

Míg az Ace Ventura reboot-ot elsősorban a mozikba szánja a stúdió, az anno Emilio Estevez és Kiefer Sutherland főszereplésével készült A vadnyugat fiai-ból tévésorozat és mozifilm egyaránt készülhet, itt azonban nem is számolnak a régi sztárok visszatérésével, hanem teljesen új fiatal színészekkel töltenék be a szerepeket.

A Charlie Sheen főszereplésével készült A nagy csapat rebootjáról eddig nem sok dolog ismert, de ez is egyike a potenciális projekteknek, amelyek között említésre került még Az ördög háromszöge, a Csendes terror és Az éjszaka szülöttei is.1 hozzászólás

  1. Ez ki fia borja remek ötlet. Tuti recept a buktához. Nem is értem a studiók egyik másik lépését és döntését. Mindenki látja, hogy buktára van ítélve de nekik remek ötletnek tűnik. Hogy a fenébe??? Ace Ventura az Jim Carrey, ha tetszik ha nem. Sőt! Jim Carrey az maga Ace Vantura. Azóta sem tud komikus szerepben más karaktert, mondom ezt annak ellenére, hogy csípem/csíptem a fickót.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..