Avatar Speciális Változat poszter

18
163

Avatar_Re-ReleaseDomesticVerGA 20th Century Fox új posztert készített a hamarosan újra mozikba kerülő Avatar-hoz ami több mint 8 perccel lesz hosszabb, mint a tavaly év végén bemutatott változat. James Cameron mozitörténelmet író 3D fantasy eposza szinte az összes rekordot megdöntötte, amit meg lehet: 750 milliós bevételt ért el az USA-ban, nemzetközi szinten pedig döbbenetes, 2,74 milliárd-ot, nyert Oscart, Golden Globe-ot, az All Time USA és nemzetközi mozis bevételi listák első helyén kívül a DVD és Blu-Ray eladási toplistákat is vezeti.
Az Avatar speciális változatát augusztus 27-én kezdik el vetíteni a mozik, így mindenki kap még egy lehetőséget, hogy ellátogasson – vagy visszatérjen – Pandora fantasztikus, színes 3D világába.


18 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Gyűrűk Urából is megnézném nagyon szívesen moziban a három rész bővített kiadását.Itthon 2 havonta megnézem(rá kell szánom egy egész napotXD)
  De nem tudom még ál e a hír melyet azthiszem a völgyzugoly portálon olvastam mely szerint 2012-ben nem csak a Hobbit de az első 3 rész is 3D-sítve lesz,igaz most tolodik 1000-rel a forgatás de remélem a végén Jacksonál köt ki.

 2. Ha abból indulok ki, hogy a Titanic-nak is készül a 3D felújított változata, könnyen lehet hogy hamarosan a Gyűrűk Ura trilógia is sorra kerül. Na arra én is nagyon vevő lennék.

 3. Kösz kompi.
  adikas!
  A Titanic biztosan lesz, 2012-re, a Titanic tragédiájának 100 éves évfordulójának alakalmával. Én még a 2005-ös King Kong-ot is hallottam, na az is kemény volna.

 4. Tényleg igaz,haverom azt mondta van olyan hely igaz Magyarországon csak egy helyen ,hogy 4D amiben már elvileg szagot is érzik és még jobban ki van vitelezve a 3D.
  Meg szerintem még itt olvastam régeben egy olyan filmről amiben a szereplő a moziban ülőket fogja hívni és kérdezni mit csináljon.Arrol van valami uj hír?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..