Assault on Wall Street trailer – Uwe Boll újabb merénylete

4
442

assault-on-wall-street-poszterA filmes világ mumusának is nevezhető Uwe Boll-t semmilyen szakértők vagy nézők által megfogalmazott kritika nem tudja eltántorítani attól, hogy időről időre felborzolja a kedélyeket egy újabb filmnek nevezett förtelemmel, legújabb “remekművéhez” Dominic Purcell-t, Edward Furlong-ot és Eric Roberts-szet is sikerült megszereznie – ezen is meglátszik, mennyire le tudnak süllyedni az egykor keresett színészek. A film főhőse pedig Jim (Purcell) egy átlagos New York-i férfi, akinek jól fizető munkája és szerető családja mellett igazán nyugodt élete van, mígnem a gazdasági válság következtében váratlanul mindenét elveszti. Haraggal telve és bosszúvágytól fűtve Jim bármeddig képes elmenni, hogy elégtételt vegyen az életért, amit elraboltak tőle. Az előzetest tekintve akár még Boll legjobb DVD megjelenés: 2013. május 10.


Assault on Wall Street előzetes /trailer/4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Uwe Boll-nak meg kéne tiltani hogy filmeket rendezzen, ő a gagyi Dzs kategóriás filmek királya, de mondjuk azoknak az embereknek akiknek szulejmán a legjobb tv-s sorozat, lehet hogy bejön:D

  2. Várom, amikor Uwe Boll az The Asylum filmstúdiónak fog rendezni Eric Roberts főszereplésével 😀 😀 😀

    Vagy azt ne mondjátok, hogy már volt ilyen? Mert ha igen, akkor nem olvadtak el a filmvásznak? 😀

  3. Én személy szerint nagyon utálom azt, amikor egy tehetséges színész ennyire lesüllyed, mint ahogy a cikk írója is leírta. Szánalom a köbön. Ilyenkor elgondolkodom azon, hogy egy-egy színésznek mennyi esze van, mert a színvonalat nem tudja legalább szinten tartani, francba az ilyenekkel.
    Uwe Boll meg elmehet a……!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..