Árpa Attila a Die Hard 5-ben

15
469

arpa_attilaNem csak a helyszínek, és a napi 60.000 Ft-os gázsiért leszerződött csöcsök miatt dagadhat majd a keblünk a büszkeségtől a Die Hard – Drágább, mint az életed magyar címet kapott A Good Day to Die Hard film nézésre alatt – a Blikk birtokába jutott “szupertitkos információk” szerint ugyanis Bruce Willis fő ellenfele Árpa Attila, Magyarország Nr. 1 akciósztárja lesz.
A színész a filmben egy kíméletlen, pénzért bármire hajlandó zsoldost fog alakítani, akivel a legendás McClane detektív több csörtét is kénytelen lesz lenyomni, mielőtt újra megmenti a világot.
Árpa Attila titoktartási szerződése miatt természetesen nem árulhatott el semmit a készülő produkcióról – a gázsiját sem – annyit azonban tudunk, hogy a külsejét igen komolyan elváltoztatják, így – állítólag – nem lesz könnyű felismerni a filmben.
Attila már több jónevű Hollywood-i színésszel forgatott együtt, ám ez a szerep messze a legkomolyabb lesz karrierjében – ha jól sikerül neki, könnyen lehet, hogy a jövőben már számolni fognak vele Hollywoodban is.
A VII. kerületben már javában röpködnek az autók és pusztulnak a statiszták – várjuk a további híreket.
(Forrás: Blikk.hu)


15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez nem szerencse… Amúgy sok sikert neki és hajrá Argo 2! 🙂 Van Dammetól ott van a Dragon eyes is ami jöhet. Mondjuk eredeti nyelven már mind elérhető.

  2. Ha érdekel, akkor érdemes utánanézni, mert sok jó dologban benne volt és még lesz is. Nekem szimpatikus emberke. Az egyik legnagyobb tőle az Argo című film. Talán a legjobb magyar film lett.

  3. Remélem a pestiek nem húzzák meg magukat, mert ilyet ritkán látni… úgy értem készíthetnének pár videofelvételt és felrakhatnák, hogy mi vidékiek is lássuk… 😀 Meg hát magyarok is szerepelnek benne 😀

  4. Magyar létemre megmondom őszintén nem igazán szeretem a magyar filmeket. Az Argo című filmet kb 20-30 percig bírtam nézni, a sok bazd+ miatt azt mondtam magamnak, nem kell ez nekem.

    Nem tudnám Neked megmondani melyik magyar film lett jó, túl sokat nem is láttam, de mivel mindenkinek más stílusú filmek tetszenek, így felesleges lenne leírni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..