Arnold Schwarzenegger visszatér a Terminatorban!

10
203

terminator3Eddig csupán spekulációk voltak róla, hogy Arnold Schwarzenegger visszatér-e a Terminator franchise soron következő részében – a mai naptól megerősített tényként lehet kezelni, hogy igen.
A CAA jelenleg éppen értékesíteni próbálja a különböző stúdióknak a csomagot, amiben is Justin Lin rendező és Arnold Schwarzenegger is szerepel. A produceri poszton Robert W. Cort neve van feltüntetve, ám forgatókönyvírót egyelőre nem említenek.
Akárcsak Superman esetében, a Terminatornál sem húzhatják a végtelenségig a film elkészítését, ugyanis a megfilmesítés jogai – amik most a Pacificor befektetési társaságnál vannak – 2018-ban visszaszállnak James Cameronhoz -, ha jól gazdálkodnak az idővel, akár 2-3 film is beleférhet…
Arról nem érkezett hír, hogy Schwarcit a jól megszokott T-800-as szerepében fogjuk-e látni, vagy egy teljesen új karakter bőrébe bújik, de ha minden igaz, a közeljövőben választ fogunk kapni a kérdésre.


10 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..