Arnold Schwarzenegger visszatér a Terminator 5-ben

18
255

t-800Mialatt nem túl jól nyitó Erőnek erejével filmjét promótálta, megkérdezték Arnold Schwarzenegger-t, hogy milyen egyéb projekteket vállalt el a közeli jövőt tekintve, a színész pedig felfedte, hogy az egy ideje már közhírként forgó The Legend of Conan és Ikrek folytatások mellet a Terminator 5-ben szerepelni fog.
Hogy a legendás T-800-as szerepében tűnik-e fel a filmben, még nem tudni – Laeta Kalogridis és Patrick Lussier még dolgoznak a forgatókönyvön – minden esetre James Cameron tavaly kifejtette, hogy szerinte Schwarzeneggerben rejlik a Terminator filmek sikerének kulcsa, így könnyen lehet, hogy valóban köré fog épülni az egész film.


18 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ezt nem kell kijelenteni ezt mindenki pontosan tudja a terminátor csak és kizárólag Arni lehet!!:)
  Csak induljunk ki a Salvationból sehol nincs az a film!!!
  Ez épp olyan mint,hogy a Rambo 5-ben nem Sly játszaná rambot mekkora sikere lenne semmilyen!!!:)
  Én örülök,hogy vissza tér az 5-ben Camerenal!!!!:)

 2. Ikrek-nek folytatás???Hát ennél szarabb filmet nem láttam,nemtudom kinek a fejéből pattanhatott ki ilyen,ráadásul még második részt is csinálni belőle…Szánalmas!
  Terminátor Schwarzi nélkül nem az igazi!

 3. A T4 nekem bejött, a 3 volt az ami nagyon gagyi lett, végre lezárták a “vissza a múltba, nyirjuk ki John Connort és társait” vonalat és a 4 végre eljutott oda, hogy egy új csapásirányt adtak a filmnek. Mondjuk az 5-ben simán el tudnám képzelni, ahogy Connor elfogja a T-800at(Swarczit) és visszaküldi az időben a Skynet küldte T-1000 után, majd végre kihúzza a Skynet-et a konnektorból és vége 😀

 4. at ikrek2 jó ötlet.fizikálisan is birná,meg nagyon kedvelt az első rész.én is sokszor láttam.a vigjáték a jó ut neki, az ilyen leverek mindenkit filmek ma már nem azt jelentik, mint 25évvel ezelőtt.ezt az egész terminator dolgot már hagyni kéne.ez van arni papa lett.

 5. RX: Arnold = Conan is igaz állítás ne feledd 😀

  Nem lepődnék meg ha Terminátor 5-ben Arnold nem gépként, hanem emberként jelenne meg. Így a kor probléma kipipálva. Mondjuk valami nagy ikonikus katonai vezető lenne, aki sok csatát lenyomott és a Skynet “töke” tele van vele. Ki is nyiffanthatnák benne epikusan az öreget és az ő mintájára kezdene gyártani a Skynet termiket, hogy azok könnyebben beszivároghassanak. Bár így meg azért nem jó a sztori, mert ha hősként halna meg az öreg Arni, akkor még az újoncok is tudnák, hogy csak gépek a fiatal változatok… na mindegy elég a fantáziálásból 😀

 6. Háát… szerintem terminatorként már semmiképp sem kellene visszatérnie, ahogy Ford-nak sem kellett volna Indiana Jonesként… távol álljon tőlem, hogy bármi sértőt mondjak az Osztrák Tölgyre, de szerintem ennyi idősen már hülyén nézne ki terminatorként… viszont az tényleg jó ötlet lenne, ha emberként szerepelne, és akkor lehetne egy ilyen T-800 origin történetet csinálni. Mert a Terminator: Sarah Connor krónikája c. rettenetes sorozatban úgy volt h a terminatorok emberi külsejét élő emberekről mintázták… és az tök menő lenne h az emberi Arnie-tól lopnának DNS-t, majd azt megfiatalítva kreálnák meg az első T-800ast. 🙂

 7. Ez nagyon jó hír és szerintem mg Terminátorként is szerepelhetne, de jó ötlet az is hogy emberként térne vissza és róla mintázza a Skynet a T-800-at. Az Ikre és a juniort azt én kedvelem jó filmek azok. 🙂

 8. Akármennyire is szeret a filmjeit, nem vagyok róla meggyőződve, h. ez jó ötlet. A terminátor ugye 1 gép, sorozatban készül, de ami a lényeg: nem öregszik. Ellentétben Arnie-val.
  Amit a Feláldozhatók 2-ben nyújtott, az finoman szólva is kiábrándító volt…

  Mellesleg szerintem nem volt rossz a 4. rész. Abban a környezetben rengeteg jó filmet lehetne csinálni, mint ahogy sok könyv is készült.

 9. Ez a hír fantasztikus!!De véletlenül T800-as helyett nem T101-es szériaként jelent meg Arni a T2 és T3-ban??Mert én úgy emlékszem hogya T800 -asokról a T4-ben volt szó mint ujj szériás Terminátorokról.
  Bizonyíték: Terminátor3 38.perc-40.perc között:

  John Conor: “Ne mond hogy nem emlékszer rám!Sara Conor. Együtt robbantottátok fel a Cyberdint!Astala vista bébi!Na, dereng valami?”
  Arni: “Az egy másik T101-es volt!”
  Conor: “Futószalagon gyártanak benneteke vagy mi?”
  Arni: “Pontosan” 😉

  Csak ezért volt fura nekem hogy a T800-as ról beszéltek.Azoknak a terveit Conorék találják meg a T4 elején, a rajtaütés közben!!
  De ezt a kis hibát elnézem neketek, mivel nem csak én vagyok nagy Terminátor fanatikus 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..