Arnold Schwarzenegger beszélt a soron következő filmjeiről

6
185

arnold_schwarzeneggerBár az Erőnek erejével filmmel nem lett sikeres Arnold Schwarzenegger számára a nagy visszatérés, a színészt ősszel újra láthatjuk a moziban Sylvester Stallone oldalán az Escape Plan (korábban The Tomb címen futott) filmben. Egy ideje azonban nem lehetett hallani a korábban sokat emlegetett filmjeinek folytatásáról, Terminator 5-ről, a The Legend of Conan-ról és az Ikrek folytatásáról. A színész most megnyugtatta rajongóit, hogy a dolgok sínen vannak.
“Már írjuk őket. Három projektet van írás alatt, amelyek velem készülnek, az egyik a Terminator 5, a másik az Universal Conan filmje, és az Ikrek folytatása, ami most Triplets címen fut. Mindannyian teljesen mások vagyunk, a harmadik iker Eddie Murphy, úgyhogy képzelheted…”
Mivel mindhárom projekt forgatókönyve készül (Laeta Kalogridis és Patrick Lussier írja a Terminator 5-öt, Chris Morgan a The Legend of Conan-t, Josh Gad és Ryan Dixon pedig a Triplets-et), még nem tudni, milyen sorrendben fognak készülni, és mikorra tervezik a mozibemutatókat.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem az Erőnek erejével című film jó volt, de ez csak az én véleményem.
    The Legend of Conan és az Ikrek folytatását viszont nem tudom elképzelni. (nem kell mindent erőltetni)

  2. Last stand nekem is tetszett vagyis simán nézhető volt. Conan film érdekel csak, mert még egy öreg barbár királyt kinézek Arnoldból, de egy terminátort nem. Az ikrek meg egyáltalán nem érdekel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..