Arnold Schwarzenegger a Terminator 2-höz hasonlítja a Terminator: Genesis-t

6
353

Last_stand_schwarzeneggerArnold Schwarzenegger legújabb, Szabotázs című akció-thrillere kapcsán ült le beszélgetni a Collider munkátársaival, azonban ejtett pár szót a sok ember foglalkoztató Terminator: Genesis-ről is.
“Nem tudom, ez lesz-e a végleges címe. Amikor a Sabotage forgatókönyvét olvastam, még Ten-nek hívták. Sosem tudhatod. Manapság gyakran cserélgetik a stúdiók a címet, mivel mindent letesztelnek. Adnak a közönségnek 5 címet, majd egyet kiválasztanak. A Terminator-t olvasva pontosan ugyanolyan érzésem volt, mint a Terminator 2-nél. Hatalmas. Kőkemény akció és remek vizuális effektek lesznek benne, de nem viszik túlzásba. Ez nem olyan film, mint a Thor, még ha a rendező ugyanaz is. Az effektek pont annyira lesznek jók, hogy az mondják majd: Hú, ez meg honnan jött? Hogyan csinálták?”
A színész beszélt arról is, mennyire örül neki, hogy 30 évvel az eredeti film bemutatóját követően újra szerepelhet a franchise-ban.
“Azt hiszem, nagyon vad dolog egy ilyen régóta létező franchise-ban 30 év után is ugyanazt a karaktert alakítani a filmtörténelemben. Az emberek mindig cserélődnek, mint James Bond vagy Batman. De nem itt. Ez számomra nagyon különleges helyzet, és nagyszerű lehetőség. Megtisztelő volt, hogy megkértek rá, hogy visszatérjek, és eljátsszam a karaktert. Ugyanúgy, mint ahogy az Universal is felhívott, hogy: “szeretnénk megcsinálni az Ikrek folytatását.” 25 évvel később, mint ahogy megjelent. És 34 vagy 35 évvel később, mint ahogy elkészítettem a Conan-t, újra engem akarnak látni a filmben. Nem, mint Conan ellenfelét, ahogy általában csinálják, hanem magát Conan-t. Nagyon jó, mivel remek formában tartom magam, több filmben és a szociális médiákban is látták, mit csinálok. Még mindig sok testépítő magazin címlapján szerepelek. Így hát nyugodtan mondhatják, hogy: “Ez a fickó még mindig képes 10 órán át kardozni, lovagolni, és minden mást megtenni. Megtehetjük a Conan főszereplőjének”. Ilyen még soha, senkivel nem esett meg az ilyen franchise-ok történelmében, hogy ennyi idősen továbbra is főszerepben marad valaki. Ez is azt mutatja, hogy ha fiatalos a természeted, ugyanúgy dolgozol, mint fiatalkorodban és a tested is karban tartod, ha elhiszed magadról, hogy képes vagy megtenni valamit, akkor mások is el fogják hinni rólad.”6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Lesz új Conan és ő lesz benne a főszereplő? Ez nekem új. Mindenesetre jól is kisülhet, de azért remélem a forgatókönyvírónak lesz annyi esze, hogy nem egy húsz éves Conan-t vizionál maga előtt.
    A Terminatorban nincs mitt tenni. Ott erős cgi rásegítés kell majd.

    Az Iker 2-től viszont nem villanyozódtam fel.

  2. Arnold ezúttal sem győzött meg, alapjáraton nem is nyilatkozhatja azt a sajtónak, hogy rossz lesz a film. Majd ha kijött dvd-n, adok egy esélyt az egésznek, bár nem hiszem, hogy oda leszek érte. Az lett volna érdekes, ha Bale-lel és a többiekkel csinálja meg, a Megváltás folytatásaként.

  3. Ami a Terminatort illeti nem tudom, kétségeim vannak vele kapcsolatban. Viszont a Conannak örülnék, Scoo : a Conan folytatásában az öregedő Conan utolsó útját, harcát, csatáját szeretnék elmesélni, legalábbis volt egy ilyen terv, és gondolom erről beszélt Arnold. Az Ikrek 2 is jöhet.

  4. Azért ne feledjük, hogy Arnold volt politikus is, így pontosan tudja, hogy kell a kevésbé jó dolgokat tálalni. 😀 De nem akarok károgni, személy szerint nagyon várom a Conan-t, mert ugye ott a saját korát nem kell meghazudtolnia. Az Ikrek only dvd részemről. Ami a Terminátort illeti, hát elég bizalmatlan vagyok, mind e mellett nagyon örülnék, ha hatalmasat szólna.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..