Kiugráló miniállkapocs ide vagy oda, anno fiatalkoromban nekem jóval félelmetesebbnek tűnt az Arctámadóként elhíresült korai Alien forma, mint maga a kifejlett szörnyeteg. Bár egy ideje már köztudott, hogy kétféle Alien is lesz a Ridley Scott rendezésében készülő Alien: Covenant-ban, a klasszikus filmekből megismert tojás-arctámadó-mellkaskirobbantó fejlődési forma megőrzéséről eddig nem esett szó. A rendező azonban The Wrap-nak adott interjújában elárulta, hogy mindegyik fázissal találkozni fogunk az új filmben is.

“Arra a bolygóra mennek, ahonnan a Mérnökök származnak, és összetalálkoznak a lényekkel, amiket azok teremtettek. De miért teremtették? Mi lehet az oka, hogy ezeket a rémisztő szörnyeket megalkották? Bio-mechanikus lényeknek, egyfajta fegyvereknek tűnnek. A film ezt is megmagyarázza, újra bemutatja nekünk az Alien-eket. Állandóan azt kérdezik tőlem: De az Alien, maga a szörny, benne lesz vagy nem? Igen, minden formában: a tojás, az Arctámadó, a mellkaskirobbantó és a nagyfiú is. Szerintem futhatunk ezzel még pár kört.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..