Angelina Jolie keresi a legtöbbet

1
67

Angelina JolieA Reuters hírügynökség közleménye szerint Angelina Jolie volt Hollywood legtöbbet kereső színésznője 2008-ban (egész pontosan a 2008. júniusa és 2009. júniusa közötti időszakban). A summa, mit zsebre tett közel sem csekély, összesen 27 millió dollár. Ennek az összegnek a nagyrészét a Wanted című akciófilmből szedte össze, de az Elcserélt életek és a közelgő Salt című film is hozott bőven a konyhára.
A második helyezett személye talán meglepő lehet, de a Jóbarátok tévésorozat egykori üdvöskéje, Jennifer Aniston úgy tűnik most már tényleg befutott a nagyvásznon is. Ő 25 milliót keresett főleg a Marley meg én családi “kutyakomédiával”, a Nem kellesz eléggé című romantikus mozival és The Basterrel, melyet jövőre mutatnak be.
Az első két helyezettben van is némi közös, egy bizonyos Brad Pitt nevezetű úriember, hisz Jolie előtt épp Jennifer Aniston volt a felesége. Úgy tűnik tehát, hogy kifizetődő Brad nőjének lenni…már ha hollywoodi színésznők vagyunk.
Visszatérve a listára: Meryl Streep lett a harmadik 24 millióval (hála a Mamma Mia-nak), Sarah Jessica Parker 23-mal a negyedik (a Szex és New York sikere miatt), az ötödik pedig Cameron Diaz 20 millió dolcsival.


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..