(SPOILER) A Bosszúállók: Végtelen háború-ban látott szuperhős-kavalkád egyik elkerülhetetlen következménye volt, hogy néhány karakter a vártnál jóval kevesebb játékidőt kapott a képernyőn – ezek egyike a szakállt növesztett Amerikai kapitány, aki tényleg csupán beugrónak tekinthető a filmben.
Pedig a rövid ám eseménydús jelenetei alapján a Kapitány jócskán megváltozott a Polgárháború óta eltelt időszakban, leginkább az erejét illetően.
Amerika kapitány nem csupán Thanos Víziót és Skarlát boszorkányt igencsak megszorongató csatlósait győzte le könnyedén, de magát az Őrült Titánt is megdöbbentette erejével, amikor az azt hitte, félkézzel elintézi őt. Márpedig ez nem lebecsülendő dolog, tekintve, hogy Thanos még Hulk-ot is gond nélkül lenyomta egy test-test elleni küzdelemben…

A csalódott rajongóknak jó hír, hogy Stephen McFeely és Christopher Markus forgatókönyvírók egy nemrég készült interjúban elárulták, hogy Amerika kapitány a Bosszúállók 4-ben egy “igen intenzív” sztorivonalat kap, azaz feltehetően jóval komolyabb szerepe lesz a történetben, mint a most látott filmben.

És hogy ez a sztorivonal pontosan mit takar, arra lehet, hogy 2 éve felreppent pletykában lesz a válasz, amikor is egy olyan jelent leírása szivárgott ki a Bosszúállók 4-ból, amelyben a szakállas Steve Rogers és Thor közösen harcolnak Harcolnak Thanos ellen, és miután Thor-t harcképtelenné teszi a Titán, a kapitány megragadja Mjolnir-t, és folytatja a harcot – érdemessé válik rá, hogy forgassa a fegyvert.

Nos, Mjolnir-t ugyan a Thor: Ragnarök-ben Hela megsemmisítette, Thornak azonban lett egy új, még a korábbinál is erősebb fegyvere, úgyhogy nincs kizárva, hogy kis változással, de belekerül a filmbe a fent leírt jelenet… aminek a lezárásról is tudunk, de azt már tényleg nem akarjuk elárulni.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..