Alien prequel update-ek

6
69

alien_prequelA What’s Playing weboldal állítólag kézhez kapta Ridley Scott Alien prequel-ének forgatókönyvét, és rögtön közzé is tett belőle néhány – SPOILERES – részletet, illetve összefoglalót. A cikket nem sokkal később a 20th Century Fox levetette, ám hivatalosan sem megerősítést, sem cáfolatot nem fűzött a közzétett anyaghoz. Nézzük mire számíthatunk az előzményfilmben:

– Korábban már említésen szinten mondta Ridley Scott, hogy az első részben látható “Space Jockey”, az óriási elefántszerű halott idegen lény (lásd kép a cikk eljén) nagy szerepet fog kapni a terveiben. Nos, a forgatókönyv szerint a lények – a szkriptben Growers-nek nevezik őket), bolygóról bolygóra vándorolnak, és lakhatóvá teszik azokat, melyeken képes az élet kifejlődni.
– Growers-ek az alieneket használják fel biológiai segédeszközként a folyamathoz, és általában nem is engedik őket a kifejlett formájukig eljutni de néha előfordul.
– A Growers-ek két emberi rabszolgát is tartanak, akiket Fin és Karik néven emlegetnek a forgatókönyvben. Az embereket egyfajta telepátival irányítják, és szeretnék ha szaporodnának, ezért szexuális együttlétre is kényszerítik őket. Kis fricska a dologban, hogy a nemekkel nincsenek tisztában, és mindkét ember férfi…
– A címadó Alienekkel a film első felében nem is fogunk találkozni, csak addigra jutunk el odáig, hogy egynek sikerül teljesen kifejlődni.
– Lesz benne egy űrhajó is, amin emberi legénység van, az egyik tag egy Oliver nevű fekete nő, aki Vasquez-hez (Jenette Goldstein) hasonló karakterrel bír, a másikat Truks-nak hívják, és eddig úgy tűnik, Gemma Arterton fogja alakítani.
– Ridley Scott találkozott Lance Henriksen-el is, aki a Bishop nevű androidot alakította a filmben, lehet hogy ő is fel fog bukkanni.
– A vágók a filmet részben kemény sci-fi-nek, részben pszicho-drámának titulálják.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igaz hogy PG-13at akkar de lehet sőt valószínű hogy elveszti azokat a nézőit ez a film akik szeretika régi klasszikus Alien filmeket. Sajnos olyan a világ hogy a pénz diktál és a kiadok.Nme számíh hogy jó egy ötlet és rendező is kiváló és adott körnek csinálná nem az a lényeghogy minnél többet kaszáljanak a mozibevételen és ,hogy a kis tinik is nézzék és egy popcornos trendi filmet csináljanak belőle ez az igazság és egyre kevesebb igényes jó film van a piacon.pl a kaptár 4-ben is nagyot csalodtam jó lett volna a sztori de képesek voltak el cseszni hülyeségekkel… A történet felvetés egyben vad és vicces hogy csak ennyire lennének képesek a forgató könyv írok vagy már azt is meg szabja a Fox mi legyne a sztorit ha nagy baromság akkor is ezt kell vászonra vinni szal pf…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ