Alien: Covenant lett a Prometheus 2 végleges címe. Logo, premier és egy nagyon WTF szinopszis is érkezett.

Már nagyon vártuk az új információkat a Promethus folytatásához, de amit most kaptunk, azt nem igazán tudjuk hova tenni.

5
2410
alien-covenant-logo

A 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette, hogy Alien: Covenant címen, 2017. október 6-án kerül majd a mozikba a Ridley Scott rendezésében készülő Prometheus folytatás. A logo mellett kaptunk egy rövidke szinopszist is a filmhez, amiből viszont elég meglepő módon teljesen kimaradt a Noomi Rapace által alakított Elizabeth Shaw karaktere.

“A galaxis egy távoli oldalán található elhagyatott bolygóra érve a Covenant kolonizáló hajó legénysége kezdetben azt hiszi, egy eddig felfedezetlen új Édenre bukkantak. Hamarosan azonban kiderül, hogy valójában egy sötét és veszélyes helyre vezetett az útjuk, amelynek egyetlen lakósa a szintetikus David (Michael Fassbender), a kárhozatra ítélt Prometheus expedíció túlélője.”

Na ezzel most jól feladták a leckét. David fejét a Prometheus végén Elizabeth Shaw kezében láthattuk. De akkor hova tűnt Shaw? És hogyan lett egész megint David? És hogyan fog ez az egész kapcsolódni az 1979-es Alien filmhez?
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy az új szinopszis több kérdést vet fel, mint amit megválaszol, úgyhogy izgatottan várjuk a további híreket.

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kis OFF:
    Wow… jó régen voltam már itt is, durván megújult a honlap, gratula hozzá srácok! 😀

    ON:
    Érdekes a szinopszis. Remélhetőleg lesz a dolgokra magyarázat! 😀

  2. a kérdés, hogy Noomi Rapace kiszállít a projektből vagy szerepel csak egyelőre nem bukkan fel…bár nekem lényegtelen.

    Ami fontos, hogy válaszokat kapjunk, jussunk el a tervezők bolygójára, lássunk Alieneket, legyen sci-fi egy hangyányi horror beütéssel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ