Alexandra Daddario lett a Baywatch lány

0
2589
alexandra-daddario

A hónap elején közzétette a Paramount Pictures a Baywatch adaptáció női főszerepéért induló színésznők listáját: Alexandra Daddario, Nina Dobrev, Ashley Benson, Alexandra Shipp, Shelley Hennig, Bianca A. Santos és Denyse Tontz indult az tévésorozatban Pamela Anderson által játszott szerepért. Íme a nyertes:

“Immár hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a káprázatos és tehetséges Alexandra Daddario kapta meg Summer szerepét a Baywatch-ban. Alex különleges nő, alig várjuk, hogy ti srácok is láthassátok őt a szerepben. A Baywatch női szerepei extrém fontosságúak Hollywoodban, a gyönyörű nők, akik szerepelni fognak, az egész világ számára ikonikusak lesznek. A #BaywatchFamily-ban van még egy tetovált, kopasz, Rock nevű srác, a taszító külsejű Zac Efron, a gyönyörű Alexandra Daddario… és érkezik még egy pár nagy bejelentés a közeljövőben.”

Daddario és Dwayne Johnson idén nyáron a Törésvonal-ban már szerepeltek közösen, egy apát és a lányát alakítottak. Az új filmben egyelőre nem tisztázott, milyen kapcsolat lesz köztünk.
A Baywatch film pontos tartalma még nem ismert, de annyit tudunk, hogy Dwayne Johnon és Zac Efron egy olajtársaság környezetszennyezése ellen harcol majd a partjuk védelmében.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ